Supraveghere video – o metodă de a-ți testa angajații

ceas de birou cu camera ascunsaLiviu, un om de afaceri de succes din București, s-a gândit să testeze loialitatea angajaților săi într-un mod cât se poate de neobișnuit. A făcut cadou directorilor din compania sa câte un ceas de birou absolut excepțional, numai că… ceasurile nu erau niște banale „orologii”, ci aveau încorporate camere ascunse. El a ales supravegherea video pentru a-și testa cei mai de seamă angajați și astfel a aflat lucruri pe care nu ar fi crezut că avea să le afle vreodată. Fiind un om inteligent, în fond nu degeaba ajunsese în fruntea ierarhiei, a știut de la bun început că această metodă de supraveghere video era singura și cea mai eficientă cale de a afla dacă aceștia chiar îi erau atât de loiali pe cât se arătau în fața lui. Liviu își construise afacerea de la zero, pe forțele proprii, și în calea sa dăduse peste tot felul de oameni cinstiți și necinstiți. Dintotdeauna detestase fariseii și sub nicio formă nu își dorea în echipa sa oameni prefăcuți, mincinoși sau trădători. Ce a urmat? Concedieri în masă. Din mulțimea de directori, numai unul singur îi era cu adevărat loial. Pe acela îl făcu vicepreședintele companiei.

supraveghere video

Deși ceea ce am scris mai sus pare o poveste frumos împachetată, cred că orice om de afaceri ar trebui să folosească supravegherea video pentru a-și apăra sediul de hoți, pentru a-și îmbunătăți afacerea, dar mai ales pentru a-și motiva angajații să se comporte conform standardelor și astfel să muncească exact volum de muncă pentru care sunt plătiți. De ce să nu recunoaștem, românii sunt experți în tras mâța de coadă și mulți dintre ei sunt incapabili de a-și lăsa problemele din viața personală în fața ușii sediului unde aceștia lucrează. Niciunui client nu îi face plăcere să fie servit de oameni supărați, încruntați sau nervoși. Așadar dacă deții un business și vrei ca angajații tăi să se comporte și să muncească conform standardelor tale, atunci ar trebui să folosești supravegherea video pentru a-i „obliga” să fie în „ton” cu afacerea pe care o conduci. Ba chiar mai mult decât atât, legea chiar impune supravegherea video. În caz de au loc ilegalități, înregistrările video clarifică totul, mai ales dacă delincvenții sunt niște începători.

În concluzie îți recomand magazinul online Comenzi.ro pentru a achiziționa orice produs din categoria supraveghere video. Prețurile sunt accesibile, produsele sunt ireproșabile, primești garanție pentru orice produs achiziționat și dacă totuși nu ești mulțumit, îl poți returna în termen de 30 de zile. Livrările se fac rapid, oriunde în țară. Vei fi tratat cu seriozitate, amabilitate și promptitudine. Ce vrei mai mult decât atât?! Angajați loiali, nu-i așa?

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s