Atemporala și ceasurile de mână

AM4509_4-900x900– Știi ce, poate că ar trebui să îți fac cadou un ceas de damă. Sigur nu ai acasă ceasuri damă? Aproape că mă înnebunești. Spui că ne vedem la o anumită oră și de fapt vii cu 30 de minute mai târziu. Tu chiar nu prețuiești timpul? Nu mă respecți? Nu înțelegi că punctualitatea reprezintă o calitate importantă?!

– Iubitule… nu te mai enerva pentru că faci riduri! Ba da, am ceasuri de damă, o mulțime chiar! De la branduri renumite ca Fossil, Casio, Guess și Lacoste. Știi de ce am întârziat?! Pentru că am fost să îți iau un cadou, prostuțule. Azi e ziua ta, nu?!

– Da, este ziua mea, dar tu întârzii de fiecare dată. Nu știu cum să-ți spun, dar îmi răpești bucuria întâlnirii știind că vei întârzia de fiecare dată. Ești o mare iubitoare de ceasuri, colecționezi ceasuri de buzunar și ai peste 15 ceasuri de mână și cu toate acestea ești atemporală! Cum vine asta?!

AM4509-900x900– Haide, te rog, să nu ne certăm. Dacă vorbim despre asta, vino și tu cu o jumătate de oră mai târziu ca să nu te mai superi. Iar dacă ajung înaintea ta, să știi că te voi aștepta cu plăcere. Te-aș aștepta o viață întreagă oriunde. Tu ești bărbatul pe care îl iubesc, așa că nimic nu m-ar face să mă supăr sau să mă enervez dacă întârzii. Doar dacă vei întârzia din cauza unei alte femei m-aș supăra, altfel nu. Așa că… lasă supărarea și la mulți ani, îi spuse fata întinzându-i cadoul frumos împachetat.

– Ce este? Întrebă el, zâmbindu-i și sărutând-o cu drag.

– Uită-te și vei vedea.

Și atunci bărbatul deschise cutia și scoase din ea un ceas Diesel.

– Cum ai știut că îmi plac ceasurile Diesel, o întrebă el?

– Ce nu știu eu despre tine, dragule?! Ți-am văzut istoricul de pe internet și în ultimul timp te uitat destul de des la ceasuri Diesel, ai luat cu asalt magazinele online, dar ți-a scăpat din vedere unul – BestWatch.ro, ceasuri de mână. Probabil că dacă ai fi navigat pe el, mi-ai fi răpit bucuria de a-ți face eu însămi acest cadou. Îi spuse ea strângându-l în brațe.

– Îmi place foarte mult, iubito. Dar de ce spui că ți-aș fi răpit această bucurie.

– Poate că n-ar trebui să-ți spun, dar pe BestWatch.ro sunt niște reduceri incredibile. Aș fi cheltuit pentru tine oricât, dar n-a fost nevoie, îi spuse ea râzând cu poftă. Ți-am luat ceasul care îți place cel mai mult, dar am dat pe el cu mai puțin de 30% din costul lui real. M-am abonat la newsletter, îți dai seama că acum voi fi prima care află reducerile și discounturile de pe BestWatch.ro. Dacă acum am 15 ceasuri, stai să vezi câte voi avea peste câteva luni.

– Poți să ai zeci de ceasuri, dacă întârzii, tot degeaba! Îi zise el mângâind-o pe obraz în timp ce desfăcea cadoul.

Bărbatul despachetă ceasul și-l puse la mână fericit. Atunci constată cu stupoare că ora era fixată cu 30 de minute în urmă. Fata îl iubea atât de mult încât ar fi făcut orice pentru el, însă oricât s-ar fi străduit, niciodată nu reușise să fie punctuală. Poate că acum, după ce el îi făcuse observație a mia oară, ea avea să devină în sfârșit punctuală.

Dar oare va reuși ea să fie punctuală de acum înainte?!

bestwatch

Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s