Sigur vei găsi o rochie elegantă și pentru tine, chiar dacă ești plinuță

O priveam și muream de invidie! Ea înaltă, eu scundă! Ea slăbuță, eu plinuță. Ea era îmbrăcată într-o rochie superbă din categoria rochii elegante, eu eram la costum, în pantaloni și sacou, cu o cămașă roșie încheiată până în gât. Ea cu părul lung și picioarele de o lungime impresionantă, eu cu părul scurt și niște sâni ceva mai obraznici decât ai ei. Oricum aș fi dat-o, oricâte calități mi-aș fi căutat mie și câte defecte i-aș fi găsit ei, eu eram clar în dezavantaj și nu aș fi putut rivaliza cu ea la capitolul frumusețe, oricât m-aș fi străduit. Da, poate că eram cu mult mai deșteaptă, însă ea era frumoasă. Și de ce să nu fim sinceri, atunci când ești frumoasă rareori mai contează și altceva. Eu și ea lucram la aceeași companie, iar acum ne aflam în aceeași încăpere, la aceeași petrecere, bând din aceeași șampanie scumpă. Sala era prea mică pentru noi două. Dacă aș fi avut putere, aș fi concediat-o de mult. Însă nu aveam nicio autoritate asupra ei.

rochii de banchet

Și totuși muream de invidie. Rochia pe care o purta ea era de o frumusețe răpitoare. Rochia ei era crem, handmade fără mâneci, realizată din dantelă aplicată manual și tulle. Fără să stau pe gânduri m-am dus la ea și i-am spus:

– Frumoasă rochie porți, Adela!

– Mulțumesc, Alina!

rochie eleganta– E din categoria rochii de banchet?

– Într-adevăr, așa este! Am cumpărat-o din magazinul Helen Boutique și face parte din colecția Wear Fine Feathers – WFF.

– Adică vrei să îmi spui că ai comandat-o online, Adela? Fără să o probezi?

– Exact! Îmi știu măsurile foarte bine, așadar am comandat-o direct și iată, îmi vine perfect, nu-i așa?! Comanda a fost procesată rapid, iar livrarea s-a făcut în mai puțin de 48 de ore. Echipa Helen Boutique da întotdeauna dovadă de profesionalism, seriozitate și promptitudine. Nu este prima dată când comand rochii de la ei. Toate rochiile cu care m-ai văzut sunt din acest magazin online.

– Și prețurile?

rochie de banchet– Făcând un raport calitate-preț, cred că prețurile sunt foarte accesibile. Toate rochiile sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, iar modelele sunt senzaționale! De exemplu acum sunt reduceri de 50% la categoria rochii elegante. Da chiar, Alina, tu de ce nu porți rochii? Sunt sigură că vei găsi o rochie elegantă și pentru tine, chiar dacă ești plinuță.

În acel moment i-am spus că o să caut și m-am îndeprtat de ea. Îmi răsucise cuțitul în rană: „Sigur vei găsi o rochie elegantă și pentru tine, chiar dacă ești plinuță”. Afurisita!!! Afurisită, dar frumoasă și al naibii de bine îmbrăcată!

De când cu Adela și Helene Boutique m-am hotărât să muncesc pentru silueta mea, ca să pot îmbrăca și eu rochii elegante, rochii de ocazie, rochii de zi sau rochii de seară. Ba chiar mai mult decât atât, mi-ar plăcea să ajung să vânez și eu reducerile și asfel să prind cele mai ieftine rochii. De crescut nu o să mai cresc, dar dacă îmi pun ambiția, cu siguranță pot să slăbesc.

Întrebarea e, oare o să reușesc?! 🙂

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s