Viața merge înainte…

ff82118c4bd3e2983bb1d103f4348009

Indiferent cât de mult ai suferi, câte obstacole ai înfrunta, câți oameni te vor părăsi sau câte necazuri vei avea de purtat pe umeri, viața merge înainte. Viața merge înainte și tu trebuie să înaintezi odată cu ea. Nu poți să rămâi pe loc, nu poți să trăiești în trecut. Nu te poți agăța de acei oameni care nu mai sunt în viața ta. Dacă nu mai sunt alături de tine, înseamnă că așa a fost să fie. Poate că Dumnezeu ți i-a scos din cale tocmai pentru că nu erau cei de care aveai nevoie. Nu te lamenta. Nu îți plânge de milă. Nu are rost. Mergi înainte.

Este adevărat, astăzi te doare, însă mâine va fi mai ușor. Cu fiecare zi ce trece durerea se va diminua. Poți să fii sigur de asta. Nimic nu durează veșnic, nici fericirea și nici suferința. Totul tinde să revină către medie, adică în acel punct în care tu să te simți bine. Nici foarte trist, dar nici fericit. Viața merge înainte cu bune și rele.

Vei întâlni în calea ta o mulțime de obstacole. Pe unele le vei trece, pe altele nu. Însă nu îți ghida viața după câte eșecuri ai avut. Nu îți pierde îndrăzneala și curajul doar pentru că sunt câteva lucruri care nu ai ieșit așa cum ți-ai fi dorit. Mergi înainte! Întotdeauna înainte și adu-ți aminte că nu există coincidențe, totul se întâmplă cu un motiv. Durerea de astăzi îți poate aduce fericirea de mâine. Lasă-te șlefuit și învață-ți lecțiile în funcție de ce ți se întâmplă. Nu repeta aceleași greșeli la infinit!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s