Cărucioare copii, de ce nu mai fac femeile copii?!

Știați că rata natalității a scăzut drastic în România? Din peste 23 de milioane de locuitori câți eram în 1990, în 2015 mai suntem doar vreo 19 milioane. Mulți au plecat în străinătate, alții s-au stins, însă adevărata problemă este tocmai faptul că oamenii nu vor să mai facă copii. N-am mai văzut de mult un tânăr care să cumpere un cărucior pentru copii. Dar bine, asta nu e o problemă, majoritatea părinților comandă cărucioarele online. Din punctul meu de vedere, simbolul nașterii este chiar căruciorul pentru copii. Dacă vezi un tânăr căutând cărucioare copii, e clar, în scurt timp el va deveni părinte. Însă din ce în ce mai puțin oameni devin părinți din tinerețe. Multe persoane fac copii după 30-35 de ani și sinceră să fiu, nu știu cât de bine este. Diferența de vârstă dintre părinți și copii își spune cuvântul atunci când copiii ajung la vârsta adolescenței și au mii de cereri pe care părinții nu le înțeleag… conflictul dintre generații este cumplit, poate produce rupturi ireparabile.

carucioare copii

Culmea este că exact personele înstărite aleg să nu devină părinți. În egoismul lor, se tem că un copil este ori o piedică pentru viața lor profesională, ori reprezintă o responsabilitate mai mare decât pot duce ei. Adevărul este că oamenii așteaptă momentul potrivit, însă momentul potrivit nu vine niciodată. Nu te trezești într-o dimineață cu gândul: „Gata, sunt pregătit să fiu părinte”. Deloc! Treaba nu merge așa. Pregătit nu te simți niciodată, dar odată cu nașterea copilului, ți se trezesc toate simțurile și instinctele posibile. Vrând-nevrând, iubești acel copil, îl îngrijești, îi porți de grijă și faci totul pentru a-i fi copilului bine. Acel copil naște în tine o dragoste necondițonată nemaipomenită.

Chiar nu înțeleg de ce femeile din ziua de astăzi se tem să facă copii. Cu atât mai mult cele cu o carieră solidă ar trebui să dea naștere a cel puțin doi copii. De ce? Tocmai pentru că au puterea financiară necesară de a susține creșterea copiilor. Și dacă mama trebuie să meargă la job, poate angaja o armată de bone. Soluții există. Nu dau eu lecții acum, însă… dacă îți dorești un copil, ai la dispoziție toate produsele și lucrurile necesare pentru a-ți îngriji copilul cât mai bine, iar tu să depui un efort cât mai mic. De exemplu cărucioarele pentru copii. Când auzi termenul „cărucioare pentru copii”, la ce te gândești?! La un simplu căruț, nu-i așa?! Ei bine, nu este chiar așa. În ziua de astăzi cărucioarele pentru copii nu mai sunt simple cărucioare, sunt multifuncționale.

carucioare 3 in 1

Mie îmi place la nebunie căruciorul din imaginile de mai sus – Cărucior 3 în 1 Romantic Kunert. Voi puteți alege orice cărucioare 3 în 1 vă plac, însă dacă voi deveni mamă în curând, pe acesta îl voi cumpăra pentru copilul meu. Mi se pare foarte frumos, elegant, cu motive romantice întâlnite numai la cărucioarele copiilor cu sânge albastru. Acest cărucior are un design clasic, dar de deosebit, este confortabil și ușor de folosit. Căruciorul 3 în 1 Kunert a fost confecționat din materiale de cea mai bună calitate. El poate fi folosit ca simplu cărucior, landou, scaun sport și scaun auto. Ba chiar mai mult decât atât, are atât de multe accesorii încât poate fi folosit indiferent de anotimp.

Văzându-l atât de drăguț, de o calitate ireproșabilă, acest căruț mai că mă îndeamnă să dau naștere unui copil. Recunosc că îmi place foarte mult și îmi atinge acea coardă sensibilă care mă face să îmi doresc un copil. Ce sentiment…

Așadar, dacă ești bărbat sau femeie în toată firea și nu ai un copil încă, întreabă-te: De ce nu am un copil?! Banii chiar nu sunt un inconvenient, încearcă să privești dincolo de situația materială!

babecarucioare.ro

Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s