Videoclipuri cu Mo și Foca pe VideoBest.ro

Îți mai amintești de haioasele videoclipuri cu Roboții Mo și Foca?! Îi mai urmărești? Ei bine, eu nu i-am mai urmărit. Când au apărut prima dată, adică prin 2009-2010, abia așteptam zilele de joi să văd câte un nou episod cu Mo și Foca. Primele două sezoane le-am văzut în întregime, îmi plăceau atât de mult încât le învățasem pe de rost toate vorbele de duh. Desenele cu roboții mi s-au părut absolut geniale. Băieții de la Creative Monkeyz au făcut o treabă excepțională cu „gagii” Mo și Foca. Din punctul meu de vedere nu există desen românesc mai bun și mai amuzant decât Roboții. Și da, primele două sezoane le-am văzut pe nerăsuflate, apoi băieții au luat vacanță sau nu știu ce s-a întâmplat, dar cert este că am pierdut șirul. Nu m-am mai uitat. Am impresia că cel mai tare mă enerva faptul că videoclipurile se încărcau extrem de greu, probabil că traficul de persoane era prea mare pe siteul celor de la Creative. Am avut impresia că cei de la Creative Monkeyz au oprit producția Roboților, dar nu este adevărat, m-am înșelat amarnic. Pe VideoBest.ro putem găsi cele patru sezoane cu Mo și Foca, a câte 20 și ceva de episoade fiecare.

videoclipuri

Și ce-o să fac eu acum?! Evident că o să reiau seria Roboți și o să mă uit la toate videoclipurile cu Mo și Foca. O să râd pe rupte și o să învăț alte vorbe de duh care cu siguranță îmi vor intra în vocabularul de zi cu zi. Pe VideoBest.ro nu găsim numai amuzantele videoclipuri cu Mo și Foca, găsim și videoclipuri interesante, documentare, filme, bancuri, videoclipuri educative și multe altele. Cel care se află în spatele siteului de videoclipuri VideoBest publică zilnic alte și alte videoclipuri super interesante și/sau amuzante pentru noi, cei care vrem să găsim repede și simplu ceea ce ne interesează. Clipurile se încarcă foarte repede și acolo unde este necesar, există chiar și subtitrări în română corect realizate. Vă spun sincer, eu urăsc să caut pe bâjbâite ceva. Prefer ca printr-un singur search să găsesc TOTUL. Și dacă cu un search nu găsesc, atunci cu siguranță am nevoie de niște categorii și titluri inteligent structurate. VideoBest.ro întrunește toate acele exigențe pe care orice internaut veritabil le are.

Așadar, adio Youtube, bine ai venit VideoBest.ro… apasă, apasă, apasă, apasă, apasă…

P.S. Cunoscătorii știu ce spun cu „apasă”. :)))

VideoBest.ro

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s