Eu aș face o liposuctie abdominală! Pro sau contra intervențiilor chirurgicale estetice?

Scurt și la obiect vă întreb: sunteți pro sau contra intervențiilor chirurgicale estetice? Atunci când vorbim de corectarea unui defect, sunt pro intervențiilor estetice! Însă când operațiile devin o obsesie și pacienții tind să se transforme în niște monștri atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, atunci sunt împotriva intervențiilor chirurgicale estetice. Sunt de părere că medicina estetică face foarte mult bine oamenilor. Unii dintre noi nu putem trăi liniștiți și nu putem funcționa la capacitate maximă din cauza anumitor complexe. Și credeți-mă, aceste complexe nu sunt nebunii, nu sunt capricii și nici mofturi.

liposuctie abdominala

Dacă mă uit în oglindă, cu siguranță voi ajunge la concluzia că trebuie să îmi corectez nasul cârn, să-mi fac sânii simetrici (pentru că unul este mai mare decât celălalt), să-mi pun silicoane în fese, să-mi injectez puțin botox pe lângă ochi și chiar să îmi fac un tratament facial. Însă adevărul este că eu am nevoie de o cu totul altă intervenție chirurgicală. Vă spun drept, singura operație estetică pe care aș face-o este o liposuctie abdominala. Am un colac de salvare în jurul abdomenului care nu îmi dă pace. N-am celulită, însă am burtă! Și dacă n-aș avea burtă, aș arăta cu mult mai tânără, mai frumoasă și mai suplă. Orice dietă aș ține și oricâtă mișcare aș face, burta rămâne la locul ei. Este o problemă genetică. Din neam suntem pufoase și cel mai greu dăm jos grăsimea de la burtă. O astfel de intervenție m-ar ajuta din multe puncte de vedere, însă cel mai mult mi-ar crește stima și respectul de sine. Sunt absolut convinsă.

abdomen plat

Liposucția sau lipoaspirația, cum i se mai spune, este o intervenție chirurgicală care îndepărtează grăsimea nu doar de la nivelul abdomenului, ci și de pe coapse, brațe, gât, șolduri, mijloc, spate, genunchi intern, piept, obraji, bărbie, gambe și glezne. Teamă nu îmi este, însă trebuie să îmi iau inima în dinți și să acționez! Trebuie să mă urnesc din loc. Și atunci când mă voi hotărî, cu siguranță voi alege Clinica Zetta. De ce? Pentru că este un centru de excelență în chirurgie plastică, estetică și reparatorie. La Clinica Zetta se găsesc peste doisprezece medici specializați în chirurgie plastică, generală, anestezie, ORL și dermatologie. Aici se realizeaza peste 50 de intervenții chirurgicale estetice și/sau reparatorii. Toți medicii din echipa Zetta sunt primari sau specialiști în Chirurgia Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă. În plus, Clinica Zetta are dotări de ultimă generație, aparatura corespunzând celor mai înalte standarde internaționale. Cât despre prețuri… în funcție de complexitatea intervențiilor, acestea sunt mai mult sau mai puțin costisitoare. Bineînțeles că intervențiile chirurgicale estetice nu sunt cele mai ieftine, însă gândind pe termen lung, având în vedere faptul că medicul estetician îți oferă practic o nouă viață, cred că se merită orice efort financiar.

Starea de bine, confortul fizic și psihic, sănătatea trupului, a minții și a spiritului, toate sunt de neprețuit!

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s