De la echitație la jocuri cu cai

Stau și mă gândesc, sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am făcut în viața aceasta. Atât de multe încât aproape că regret. Nu am mers niciodată pe bicicletă, nu am condus niciodată o mașină, nu am jucat baschet, nu am zburat niciodată cu avionul și nu am călărit niciodată un cal. Acum ceva timp mă bătea gândul să mă apuc de echitație. Mi-ar fi plăcut să fac acest lucru. Nu la nivel de profesionist, ci pentru a-mi satisface curiozitatea și poate pentru a dezvolta, poate, o nouă pasiune. Un hobby care să îmi placă și care să mă recreeze.

Am vrut să merg la călărie și m-am interesat de un loc unde aș putea face echitație, dar la noi în Buzău nu există așa ceva. Poate doar dacă aș merge la cineva la țară, care are cai și care să mă lase să călăresc măcar o dată. Însă… eu nu am experiență, nu am un echipament corespunzător și mă tem. Mi-e frică să mă sui pe un cal fără un minim de experiență. Mi-ar trebui, cred, un ajutor, un instructor care să mă învețe. Am vrut să merg la București la echitație, însă prețurile mi se par exorbitante. Nu îmi permit o asemenea aroganță, să-i spun așa. Și iată cum am mai omorât eu încă un vis din fașă. Măcar mă pot mândri cu faptul că, atunci când am fost mică, m-am plimbat cu căruța și am mângâiat de câteva ori un cal. Dar de călărit, niciodată.

jocuri cu caiDar știți ce-am făcut mai nou?! Dacă tot nu pot călări, pentru că nu am unde, am început să mă joc jocuri online. Dar nu orice fel de jocuri, ci jocuri friv cu cai. Doamne și ce-mi plac. În fiecare seară, înainte să mă culc, intru pe câte un site de jocuri și ce credeți că fac?! Mă joc, evident, jocuri cu cai și ponei. Îmi plac la nebunie, mă simt iarăși copil și mă bucur de parcă eu însămi aș fi pe cal, nu în fața laptopului butonând de zor săgețile care mă ajută să trec nivel după nivel. Chiar dacă sunt femeie în toată firea, jocurile online mă ajută să îmi eliberez mintea de orice stres, mă odihnesc psihic și astfel am și eu parte de un moment de respiro intelectual. Eu sunt genul de om care gândește tot timpul. Ei bine, din când în când îmi place să îmi opresc rațiunea cu ajutorul unui joc cu cai și ponei. Dacă tot mi-ar fi plăcut să fac echitație, iată că fac ciber-echitație. O nouă modalitate de a călări fără să plătesc nimic, căci da, aceste jocuri online sunt gratuite.

Nu îmi este rușine să recunosc faptul că la vârsta mea încă mă mai joc pe laptop. Am văzut că oameni de toate vârstele o fac, nu doar copiii și adolescenții. Dacă bărbații se joacă jocuri cu mașini, jocuri cu motociclete sau jocuri cu împușcături, iată că noi, femeile, ne putem juca și altceva în afară de Candy Crush și Pet Rescue, ne putem juca jocuri cu cai și ponei. Mie îmi plac jocurile online și recunosc!

Tu ce jocuri online te joci?

jocuri online

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s