Pe primul plan

Life-is-a-stage-1024x698

Viața este ca o piesă de teatru, doar că… deși n-ai crede, ești personajul principal. Încă de mic ai fost învățat să faci ceea ce este bine, ceea ce este corect și ceea ce se cuvine. De ce? Pentru că așa cer părinții, societatea, școala și așa mai departe. Nu este un lucru rău să acționezi conform regulilor, însă este un lucru total greșit să-ți trăiești viața în funcție de părerile altora.

Tu ești personajul principal în filmul vieții tale, să nu uiți niciodată. De tine trebuie să ții cont în primul rând. Întotdeauna tu trebuie să fii pe primul plan. Ține cont de sentimentele și dorințele tale și trăiește-ți viața astfel încât să faci ceea ce este corect pentru tine. Tu trebuie să fii fericit. Tu trebuie să te simți împlinit. Tu trebuie să fii mulțumit și încântat de viața pe care o TRĂIEȘTI. Trebuie să-ți trăiești viața, nu să o duci în spinare. Nu este de ajuns să exiști. Trebuie să simți, să faci și să realizezi. Dincolo de toate regulile și cerințele lumii, ascultă-ți întotdeauna conștiința și dă curs acelor visuri care te fac să vibrezi.

Nu te învăț să fii egoist. Nu te învăț să dai la o parte părerile lumii. Nu te învăț să fii un rebel. Vreau doar să înțelegi că nu trebuie să te lași la mâna destinului și nu trebuie să te pui pe locul doi. Iubești mulți oameni și nu vrei să-i rănești. Ții cont de ei și de dorințele lor. Dar nu uita că este viața ta și nimeni nu o să trăiască pentru tine neîmplinirea și nefericirea. Decât să dai vine pe ei pentru nereușitele tale, pentru că i-ai ascultat, mai bine înveți să iei frâiele propriei vieți și să-ți asumi succesele și insuccesele.

Tu ești principala ta prioritate! Nu uita!

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s