Vreau un iubit cu bani

        Nu mi-a dat și mie Dumnezeu… sau soarta… un iubit cu bani mulți. N-am avut și eu norocul să cunosc un bărbat foarte potent financiar, de la care să primesc multe cadouri frumoase și scumpe, dar și posibilitatea de a avea un card de cumpărături, propriu și personal, cu fonduri nelimitate, cu care să-mi cumpăr tot ce-mi poftește inima. Crudă viață, nu-i așa? 😦

        Nu, nu sunt o piți, însă… ca orice femeie, tare mult mi-aș dori să dau o sumă imensă de bani pe haine, accesorii, bijuterii și parfumuri. Nu, nici măcar nu sunt superficială, însă m-am săturat să drămuiesc și să planific fiecare bănuț. M-am săturat să pun deoparte, lună de lună, bani pentru a putea cumpăra ceva mai scump, fie de îmbrăcat, fie un gadget, fie orice. Eu am o manie cu calculele și cu planurile. Fiecare ban este planificat și nu mă abat de la „programul” meu niciodată. Dacă nu aș ține cont de cheltuielile mele, probabil că aș intra în datorii, probabil că nu m-aș mai ajunge cu banii și probabil că aș face o pagubă imensă. Așa sunt eu, ce să-i faci? Dar m-am săturat să fiu tot timpul precaută, m-am săturat să pun ban pe ban ca să strâng o sumă ceva mai măricică. Vara asta vreau să-mi satisfac câteva mofturi, fără să mă mai gândesc la ziua de mâine.

Card-credit-Maini1

       Dar oare este posibil așa ceva? Aș putea să-mi satisfac micile capricii fără să îmi zdruncin bugetul? Da! Este posibil! Sunt salariată! Pot aplica pentru un card credit! Unde? În niciun caz nu voi apela la o bancă. Nu mă duc să stau la cozile interminabile de la bănci pe căldurile astea, sub nicio formă. Prefer sediul AVBS Credit, acolo unde viitorii clienți sunt tratați așa cum se cuvinte, acolo unde nevoia omului este mai importantă decât orice comision. Pentru că da, AVBS CREDIT nu percepe comision, comisionul îl iau de la bănci, nu de la noi, oamenii normali cu nevoi, probleme și-o mie de vise. Și ca să fiu sinceră, nu am aplicat niciodată la un credit AVBS, nici măcar la un credit de nevoi personale, însă am prieteni care au făcut-o și au fost foarte mulțumiți de felul în care au fost tratați și de rapiditatea cu care și-au primit banii.

Card-de-credit-gift

      Ei bine, prin cardul de credit, și eu aș aplica tot la un fel de credit de nevoi personale, însă banii nu i-aș primi în mână, ci o dată cu cardul, iar valoarea banilor va fi de 3-6 salarii. Salariu net, NU brut. Așadar m-aș „face” cu ceva bănuți. 🙂 Important este că nu va trebui să mă mai chinui să strâng, nu va trebui să mă mai gândesc la ziua de mâine. Așa am posibilitatea de a trăi ca o divă pentru câteva zile. Vreau să plec la mare, nu știu dacă la noi sau în Bulgaria, însă vreau să mă bucur de soare, de confort și de shopping nelimitat. Vreau să-mi cumpăr tot ce-mi poftește inima. Măcar o dată pe an să-mi permit și eu să nu mai fac economie. Merit acest lucru. Și dacă între timp cunosc un tip cu bani, frumos, șarmant și inteligent… atunci îl voi lăsa pe el să-mi achite cardul de credit. 🙂 Poate că în locurile pe unde mă voi duce eu, voi avea șansa să cunosc un astfel de bărbat, că de… ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple. Să dea Doamne, Doamne, să mi se întâmple. 🙂

        Hai, dar gata cu visele, să trecem din nou la REALITATE. Important este că acest card de credit este practic o linie de credit permanentă, prin care voi avea acces la o sumă de bani, oricând voi avea nevoie. Caracteristicile cardului de credit sunt fenomenale, voi avea o perioadă de grație de 55 de zile, 12 luni rate fără dobândă, fără comision la retragerea din bancomat, bineînțeles, moneda în lei și 17,2% dobândă, după perioada de grație. Oricum vreau să-l achit într-un an… nu mă voi întinde prea mult. Și poate în perioada de grație voi cunoaște IUBITUL… mai știi… 🙂

Credit-negarantat-banii1

        Nu-mi fac probleme că nu voi putea aplica pentru un card de credit prin firma de brokeraj AVBS Credit, am un venit stabil, iar dovada venitului este tot ce trebuie să fac. Cu acest card de credit pot face cumpărături în țară și în străinătate, chiar și online, voi primi reduceri de până la 10% pentru cumpărăturile făcute în magazinele partenere. Nu am nevoie de giranți, depozit colateral sau alte garanții. Și chiar dacă nu eram salariată și eram PFA, pensionară sau aveam contracte sau dividente, tot aș fi putut aplica pentru un card de credit. Totul este atât de simplu încât pare ireal de frumos. Dar nu e ireal, e mai REAL decât puteți crede.

       Așa că pot pleca cu succes în Bulgaria, nimeni nu mă va opri să folosesc cardul meu de credit și uite așa îmi voi putea îndeplini acest vis. Acela de a fi o divă, chiar și numai pentru o săptămână. Nu mai rămâne decât să merg la sediul AVBS Credit, să discut cu un broker de credite bancare și să-mi primesc cardul. Probabil că pe 1 iulie voi fi deja la plajă, mă voi lăsa răsfățată de nisipurile de aur. 🙂

       Ce ziceți, fac bine? Nu-i așa că un card de credit este cea mai rapidă soluție de a avea acces la o sumă măricică de bani?

 Logo-AVBS-Credit-300x170web

P.S. AVBS Credit ne pune la dispoziție aplicația AVBS Credit – aplicație disponibilă pentru smartphone-uri Android sau iOS, aplicație prin care ai posibilitatea să aplici pentru un credit, direct de pe smartphone-ul tău. Prin această aplicație îți calculezi creditul, aplici pentru el, urmărești știrile financiar bancare, cursul BNR și multe alte informații utile.

      Descarcă aplicația AVBS Credit pe smartphone-ul tău și introdu codul unic 0001! Este gratuită!

      Simplu ca bună ziua!

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s