Cum să o fac să fie atrasă de mine?

Întrebare de la Andrei:

Bună, mă numesc Andrei, am 25 de ani și până în acest moment nu am avut nicio relație în adevăratul sens al cuvântului. De curând, mai exact din luna aprilie-mai, am reluat discuțiile cu o tipă pe care o cunoscusem pe internet în 2011-2012. Atunci am vorbit câteva luni pe facebook și acum, în 2015, mi-am luat inima în dinți și am invitat-o în oraș. Ea are 23 de ani, fără nicio relație la activ, deci cam ca mine.

Ne vedem cam de două ori pe săptămână, am mers cu ea o dată la munte, a rămas un weekend la mine și așa mai departe. Eu i-am spus că îmi place de ea și că mi-ar plăcea să avem o relație serioasă, însă ea mă vede doar ca pe un simplu prieten. Mi-a spus că nu o atrag cu nimic, dar că sunt drăguț, manierat și așa mai departe. Cred că mi-a lăsat o portiță deschisă pentru că mi-a zis că în viitor, dacă va vedea în mine mai mult decât un simplu prieten, o să îmi spună. Ea îmi zice adesea că se simte bine în preajma mea. Că se simte în siguranță. Din când în când mă ia de mână și o dată mi-a mărturisit că nu s-ar plictisi niciodată de mine.

Întrebarea este, cum aș putea ca pe viitor să o fac să fie atrasă de mine, să o fac să se apropie de mine?

Răspunsul meu:

Andrei, am citit și recitit mailurile tale de mai multe ori. Într-adevăr te-a refuzat, însă în același timp ți-a lăsat și acea portiță de „intrare”. Dacă tu nu ai interpretat vorbele și gesturile ei greșit, aș spune că fata vrea să fie cucerită. Este important să fii un gentleman, să o respecți, dar dacă o respecți prea mult, pici în „plasa” celui mai bun prieten. Tu cumva trebuie să te desparți de rolul de cel mai bun prieten și să devii un bărbat în ochii ei. Aș spune că ai șanse cu ea, însă șansele tale sunt destul de micuțe. Când o fată ajunge să iubească un băiat ca pe un bun prieten, aproape nimic nu va transforma iubirea fraternă într-una pasională. Însă nu este imposibil. Și dacă relația cu ea nu se concretizează, cu siguranță va apărea fata potrivită pentru tine.

Sfatul meu este să devii puțin mai îndrăzneț, să încerci să o inciți, să îi stârnești interesul și curiozitatea și mai ales, să înveți să o refuzi. Dacă faci tot timpul doar ce spune ea, atunci te transfomi într-un yesman, iar un yesman nu devine niciodată iubitul unei fete. Cumva trebuie să înveți să domini puțin în relație, să iei frâiele și astfel să o faci să fie atrasă de tine. Poate că ea este o fată cuminte, însă n-ar strica dacă ai jongla puțin cu mintea și cu imaginația ei. Femeilor le plac bărbații puternici, care impun respect, care se fac auziți, capabili să protejeze, dar și să nască furtuni de pasiune. Cheia este să o provoci intelectual. Fă-o din când în când să te aștepte, dă-i de gândit, inițiază întâlniri, contramandează-le. Deși pare că te vei joci cu ea, o vei intriga și o vei face să reacționeze, să-și dea seama că nu ești pentru ea un simplu prieten, ci un bărbat capabil s-o iubească ca nimeni altul.

Eu nu vă cunosc pe niciunul, așadar nu îți pot da o rețetă minune pentru a o cuceri. Cert este că trebuie să te scuturi puțin de imaginea de băiat bun de pus la rană. Trebuie să fii bărbat și să o ațâți. Îți recomand să citești blogul fiibarbat.ro. Te va ajuta foarte mult!

Mult succes, Andrei și nu uita, fii îndrăzneț și asumat!     

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Întrebare și răspuns și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Cum să o fac să fie atrasă de mine?

  1. andrei zice:

    Multumesc frumos pt raspuns! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s