Când începi să fii tu?

b89cdcca5f00e4d9b4990e9c98333d8aÎntotdeauna! Frumusețea se naște atunci când începi să fii tu. Mai devreme nu! Cât timp porți măști, cât timp pretinzi că ești altfel decât ești de fapt, cât timp te acoperi de un strat gros de iluzii, nu vei reuși să îți dezvălui adevărata frumusețe.

Frumusețea vine din interior. Nu din haine, nu din accesorii, nu din machiaje, nu din bunuri și nici măcar din bani. Frumusețea se naște din bunătatea inimii și sclipirea minții. Și în funcție de atitudinea pe care o adopți, de personalitatea și de caracterul tău, vei reuși să dezvălui lumii adevăratul tău eu.

Cine ești tu? Cel pe care îl vezi în oglindă, cel care pune capul pe aceeași pernă în fiecare seară, cel de acasă, cel din societate, cel de lângă persoana iubită? Ești întotdeauna tu? Atunci înseamnă că ai învățat o lecție importantă – ți-ai asumat cine ești și îți trăiești viața ca atare. Încetează să te mai prefaci. Dă jos măștile. Lasă moda. Renunță să mai fi în pas cu turma. Tu nu de turmă ai nevoie. Nu vrei să fii una cu mulțimea. Ci vrei să fii tu.

Cum îți arați unicitatea? Purtând aceleași haine ca și ceilalți, aceleași tunsori, aceleași bijuterii, aceleași gadgeturi? Nu, așa nu ești unic! Devii un produs al societății. Nu vrei să fii un produs al societății, tu vrei să devii pilonul pe umerii căruia se sprijină adevărata valoare a societății.

Fii unic, fii tu, doar așa vei putea fi numit FRUMOS! Doar așa vei fi un exemplu demn de urmat! Până atunci sunt doar încercări de a-ți construi o imagine pentru lumea exterioară.

Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți, Motivational și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s