O telecomandă – două telecomenzi

    De când mă știu, am o manie să stric telecomenzile de la televizoare. Le trântesc, le bușesc sau pur și simplu la un moment dat butoanele lor refuză să mai funcționeze. Chiar și-acum, telecomanda de la mediabox-ul meu, nu vrea să mai dea programele înapoi și nu funcționează tastele 0 și 8. 0 și 8 pentru că postul meu preferat de muzică este pe 608 și zi de zi când deschid TV-ul, formez aceeași cifră, 608. Sinceră să fiu, telecomanda mea a fost chiar rezistentă, o am de peste doi ani și cred că acum a venit timpul să o schimb. Și ca să fiu sinceră, mi-e silă de mor să merg în oraș să-mi cumpăr o altă telecomandă, n-am chef și unde mai pui că nu sunt nici bune. Am mai schimbat în trecut telecomenzile altor TV-uri și merg cât merg, apoi nu mai funcționează deloc. Și nici nu se dau garanții la telecomenzi, cel puțin nu la magazinul de unde obișnuiam eu să cumpăr.

    Dar în 2014 sunt mai deșteaptă, nu mă mai duc la magazinul cu pricina, o să cumpăr o telecomanda TV de la Cablu Conectica. Pe site-ul magazinului online CabluConectica.ro, găsim de TOATE. Și când spun de toate, nu exagerez, de la accesorii auto, la accesorii pentru telefoane, telefoane fixe, șurubelnițe, telecomenzi TV, cabluri și muuulte, multe altele. Eu cred că o să-mi cumpăr o telecomandă pilot, costă numai 9,99 de lei. Cu 10 lei îmi cumpăr telecomandă nouă și mă aștept să mă țină cel puțin doi ani. Nu de alta, dar toți prietenii mei laudă magazinul Cablu Conectica. Deși produsele sunt made in China, sunt bune și la prețuri foarte mici. Până la urmă eu sunt o tipă obișnuită, n-am nevoie de o telecomandă originală sau prea inteligentă, important este să-și facă treaba, atâta tot. Urăsc să mă chinui de zeci de ori numai ca să schimb un post la tv. Și dacă o să fiu mulțumită de telecomanda mea, o să-i iau și iubitului meu una. Ultima dată când am fost la el ne-am certat și am aruncat cu telecomanda după el. I-am spart-o. De atunci nu mai are telecomandă și mă cam înjură în fiecare seară, pentru că este nevoit să se dea jos din pat ca să umble la televizor. Vă dați seamă că spărgându-i telecomanda, l-am lovit unde îl doare mai tare. Îi place la nebunie să se uite la televizor, însă este atât de puturos încât nu și-a cumpărat alta. Cică eu trebuie să-i cumpăr, că eu i-am stricat-o. Are dreptate. Chiar așa, mă scuzați, eu trebuie să intru pe Cablu Conectica, o să comand două telecomenzi pilot.

        Da chiar, voi aveți probleme cu telecomenzile televizoarelor? 🙂

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s