Adidașii bărbătești, mult mai faini decât cei de damă

Am o problemă cu toți designerii de încălțăminte din lume. De ce Doamne iartă-mă, fac pantofi sport bărbătești mult mai frumoși decât cei pentru femei?! Știu că este oarecum de înțeles, pentru că bărbații sunt de obicei implicați în activități sportive, dar de ce?! De ce sunt mai minunați adidașii de bărbați?! În adolescența mea, la vremea când eram furioasă pe tot și pe toate, mi-am cumpărat o pereche de teniși bărbătești și tare mândră eram de ei, de atunci simțeam că îmi plac mult mai mult adidașii pentru bărbați. Și adevărul este că sunt o mulțime de modele de adidasi barbati, care mai de care mai frumoși și mai electrizanți decât alții. Eu una ador să mă îmbrac sport, cel mai sexi mă simt în skinni jeans, top mulat și o pereche de adidași de firmă. Nu râdeți, dar nu prea sunt adepta rochiilor, decât la ocazie și la nevoie, altfel le ocolesc de parcă mă tem de ele. Curios pentru o femeie, nu?!  🙂  

De fiecare dată când vreau să îmi cumpăr o pereche de adidași, întâi și întâi mă uit la cei pentru bărbați, și abia apoi îmi cumpăr o pereche de damă, dar care să semene cât mai mult cu cei bărbătești. Și luna asta mi-a venit poftă de o nouă pereche, și-am intrat pe FashionUs.ro ca să văd și ofertele lor. Și ce credeți?! Am descoperit la categoria Încălțăminte Bărbați, Adidași, o mulțime de perechi, de-o frumusețe, moderni, clasici, pentru fotbal, dar mai ales pentru toate gusturile. Dar ceea ce este cel mai suuuper: toți adidașii sunt la reducere. Dar nu orice reduceri, ci reduceri substanțiale de 30-50%. Ceea ce nu este lucru puțin.

2687-1-adidasi-barbat-adidas-originals-court-attitude

Și mi-au picat cu tronc extraordinar de mult adidașii de mai sus, Adidași Bărbați Originals Court Attitude, reduși de la 395 de lei la 285 de lei. Însă marele meu regret este că au numai numere mari, de la 39 la 46. Sunt confecționați din piele naturală și sintetic și-i ador mai ales pentru că au puțin verde. Ador verdele, semnifică sănătate și echilibru cerebral. Chiar păcat că nu au și numărul meu, și uite așa iar sunt nevoită să îmi cumpăr adidași pentru femei și nu pentru bărbați, așa cum mi-ar plăcea. Îmi place să cred că sunt unică, dar uite că magazinele nu mă lasă să fiu și mai unică.

Dacă eu nu îmi pot cumpăra acești adidași, vă sfătuiesc să profitați voi de reducerile de la FashionUs.ro, dragi adolescenți senzaționali. Nu-i așa că-s faini?! 

FashionUS

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu