Sunt îndrăgostit de o fată care are iubit

Întrebare de la Andrei Florin:

Bună, Alina, sunt un băiat îndrăgostit de o fată care are iubit și nu știu ce să fac. În niciun caz nu vreau să o pierd pentru că țin foarte mult la ea. Eu nu prea am anturaj comun cu ea, dar mă atrage foarte mult. Ce să fac? Aștept răspunsul tău.

Răspunsul meu:

Dragul meu Andrei, îți spun că este păcat să îți irosești iubirea, pe care ești capabil să o dăruiești, pentru fată care are deja iubit. În astfel de cazuri te cam lupți cu morile de vânt. Dacă ea este îndrăgostită de el, nu se va despărți și nici nu este bine ca tu să intervii între ei. Gândește-te la proverbul: „ce ție nu îți place altuia nu îi face”. Dacă tu ai avea o iubită, ți-ar conveni să o seducă un alt băiat?

Este important să te ghidezi după niște principii pentru că deși nu pare, roata se învârte. Și nu, nu sunt superstițioasă, însă viața echilibrează lucrurile și mai devreme sau mai târziu cu toții plătim pentru „păcatele” noastre. Eu te cred că ești îndrăgostit, dar trebuie ca și ea să fie îndrăgostită de tine. Poate că vei putea să îi „sucești” mințile, dar astfel de relații nu prea durează, chiar dacă o convingi să fie cu tine. În cele mai multe cazuri fetele se întorc la foștii parteneri dacă aceștia sunt de acord să se împace.

Mai bine ai viza o fată care nu are iubit. Tu meriți să iubești și să fii iubit fără să te ascunzi, fără să te temi și fără să îți fie rușine. Meriți să ai o relație deplină, cu o fată care să îți împărtășească sentimentele. Știu că inimii nu îi poți dicta, dar dacă vrei, o poți uita. Mai ales acum că nu aveți amintiri împreună și nu vă leagă nimic.

Nu îți complica existența începând o relație pe ascuns. Nu meriți să suferi văzând fata pe care o iubești de mână sau în tandrețuri cu iubitul ei oficial. Ești tânăr, ai toată viața înainte și te vei îndrăgosti de acum încolo de o mie de ori. Ai răbdare și nu forța lucrurile, vei întâlni dragostea adevărată.

Ai grijă de inima ta!

Acest articol a fost publicat în Întrebare și răspuns și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s