Școală publică sau școală privată?

            Școală privată sau școală publică?! Dacă ar fi să-mi spun părerea sinceră și fără să exagerez, aș spune că există o diferență de la cer la pământ între copiii care învață într-o școală publică și copiii care învață într-o școală privată. Diferențele nu se văd doar din comportamentul lor, dar și din cunoștințele pe care le au. Dacă copilul care învață într-o școală publică face doar materiile de bază, cele obligatorii, află că instituțiile private vin cu programe educaționale care stimulează copilul din toate punctele de vedere. Dacă școlile publice pun preț doar pe cultura generală, școlile private se preocupă și de dezvoltarea copilului din punct de vedere psihologic și emoțional. În plus la școlile private se desfășoară activități care ajută la dezvoltarea laturilor creative ale copiilor, precum teatru, desen, pictură, lucru manual, muzică, gastronomie și multe altele. Cadrele didactice din școlile private îi învață pe copii să se exprime liber și fără rușine, îi ajută să-și dezvolte spiritul de echipă, le insuflă ambiția și motivația. Ce-i drept și profesorii din școlile private sunt mai mai motivați decât cei din școlile publice, însă ideea este următoarea, la școlile private educarea copilului este temeinică, iar programul de învățământ este unul complex.

1460084_344173592386218_653965167_n

          Recunosc, nu am copii. Dar dacă aș avea, mi-ar plăcea ca grădinița și școală primară să o facă într-o școală privată, apoi după ce și-a dezvoltat o parte din abilități, a învățat o limbă străină și a acumulat o bună parte din cunoștințele de bază ale școlii primare, mi-ar plăcea să meargă mai departe la o școală de renume, apoi la un liceu privat. Într-adevăr școlile private sunt ceva mai costisitoare, însă dacă situația materială îți este favorabilă, este cea mai bună alegere pe care o poți face pentru viitorul copilului tău. Vrei să faci din copilul tău un om matur din toate punctele de vedere, foarte competent, pregătit pentru societate și pentru toate provocările vieții?! Atunci, școlile private sunt cheia!

10846250_532123086924600_2179023103119656090_n

          Blogul meu este citit în egală măsură de părinți, copii și adolescenți. Dar deși este un site care se adresează în special adolescențior, știu foarte bine că sunt și mulți părinți care caută diverse informații aici. De aceea îmi permit să vă recomand o școală primară din București. De fapt ați putea să căutați și voi pe Google: școală primară sector 4, însă eu vă voi da câteva informații de-a gata. Vă recomand să vă îndreptați atenția asupra Grădiniței Iepurașul Bocănilă care nu este numai grădiniță, ci și școală primară. Dispune de asemenea și de program after school. Școala este autorizată, fiecare clasă are 12 elevi, profesorii sunt calificați, comunicarea între cadrele didactice și părinți este promptă, se realizează pregătiri intensive pentru concursurile naționale și internaționale, educația se bazează pe motivație cu premii surpriză, sunt realizate activități școlare și extrașcolare deosebite, copii pot opta pentru ore de club gen muzică, pictură, gastronomie, șah, lectură, informatică, teatru, limbi străine, etc., dar cel mai important lucru este faptul că minunații copii beneficiază de asistență medicală și psihologică asigurată de specialiști în domeniu.

          Dacă tot nu sunteți convinși, vă invit dați un telefon la Grădinița Iepurașul Bocănilă, apoi să vizitați școala primară. Priviți totul ca pe o investiție pentru viitor. Nu există investiție mai bună pe lumea asta! Educația primează în tot și în toate!

iepurasul bocanila

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s