Noroc cu LaptopGarage.ro

           Cică: „hai să învățăm”. Haide, haide, dar nici n-a ajuns omul bine la mine, nici nu și-a pus bine laptopul pe măsuța mea din lemn de fag din sufragerie, că am și reușit să vărs jumătate de cană de cafea pe laptopul lui. Să mă omoare și mai multe nu! Păi da, îl cred, laptopul îl costase aproape o avere, undeva la 4500 de lei, dar cine-i de vină că nu luase pentru laptop și o geantă laptop?! Cine-i de vină că nu se gândise niciodată să își protejeze investiția?! Cred că nu eu și oricum era previzibil că sunt o împiedicată, nu e prima dată când îi fac câte o astfel de prostie. În trecut am vărsat o sticlă de vin pe el, altă dată, la el acasă, am reușit să-i sparg o oglindă scumpă. Se mai întâmplă, mai ales când te pricopsești cu o BFF care-i un fel de Denis Pericol Public.

         Și uite așa scumpul meu prieten a făcut un atac de panică atunci când a văzut că tastatura laptopului îi este invadată de cafea. Noroc că sunt iute, am pus repede cana de cafea pe jumătate goală pe măsuță, am luat repede laptopul în mâini, am fost cât pe ce să-l scap și l-am întors invers. Am lăsat să se scurgă excesul de cafea pe frumosul meu parchet wenge. Dar degeaba am eu reflexe iuți, laptopul tot s-a stins parcă din tam-nesam. Apoi a trebuit să îl împac, să îi promit că totul va fi bine și că voi face pe dracu’ în patru să-i repar laptopul. M-am comportat cu el cu mânuși, de parcă o rudă apropiată îi era în spital. Pe deoparte l-am înțeles, dar prea e sensibil, dă-l în colo de laptop, oricât ar fi fost el de scump, e un obiect până la urmă. Și oricum, oricât de „avariat” ar fi un laptop de o neîndemânatică cum sunt eu, tot se găsește o soluție pentru a fi reparat.

service laptop www.laptopgarage.ro

         I-am zis așa: „Uite Alex, stai liniștit! Promit că-ți rezolv laptopul (Asta cu rezolvatul, deja i-o făcusem), îl duc la reparat. Știu eu un service de laptopuri senzațional, LaptopGarage.ro. Hai că ai auzit și tu de ei, știi cât de profesioniști sunt oamenii! Nu cred eu că nu-ți pot repara „avionul”. Știu că ai dat o avere pe el, dar chiar nu e cazul să faci infarct dintr-un laptop stricat… pe sfert. Promit să acopăr eu cheltuielile pentru reparație.” Zis și făcut! Îmi tremurau mâinile ca alte alea. În loc să tastez direct adresa service-ului pe laptopul meu vechi și bătrân, dar mai rezistent decât un stejar, am scris pe Google reparație laptop, primul rezultat în căutări a fost, evident, LaptopGarage.ro. Le-am lăsat oamenilor un mesaj, mi-au răspuns imediat și le-am trimis laptopul ca să-l meșterească.

        Mulțumesc lui Dumnezeu că au reușit să-l repare! Și nici n-a fost prea scump. Cică pățise un mic, mic de tot, scurtcircuit! Aoleeeeu, e jale cu mine! Eu i-aș fi demontat laptopul și i l-aș fi uscat cu uscătorul de păr, dar nu m-a lăsat Alex, cică am înnebunit, de unde vom ști noi să-i punem piesele la loc cum trebuie?! Și în plus, cică ar fi rămas lipicios de la zahărul din cafea. Avea dreptate, așa că luasem cea mai bună decizie, LaptopGarage.ro i-a reparat lui Alexandru laptopul repede, bine și destul de ieftin! Offf, service-ul ăsta mi-a luat o piatră după inimă! Noroc cu LaptopGarage.ro, că altfel… jar mâncam!

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s