Scriu pentru tine…

       Scriu pentru tine…

      Uneori tot ce poți să faci este să speri la mai bine, la mai mult, la mai frumos… la mai… Dar vine o zi când te saturi să speri, când lacrimile îți curg șiroaie pe obraji, când inima este „gâtuită” de atâta suferință și sperat, când te saturi de tine și de toate nemulțumirile tale. Ești blocat în ușa rațiunii, ai vrea să lași naibii toată durerea și ai îmbrățișa încercarea, căci speratul nu este decât o stagnare dacă nu faci nimic, dacă nu încerci să dai puțin din coate străduindu-te să înaintezi prin viața asta și-așa destul de amară. E greu să te desparți de ce-a fost atunci când știi că ce a fost ți-a adus multă fericire la început și o grămadă de durere la sfârșit. Căci speri, speri ca trecutul să te ajungă din urmă. Dar timpul nu se întoarce, iar oamenii dacă se întorc, nu vin niciodată cu ceva mai bun, ci sunt aceiași, uneori mai stricați decât la început. Prezentul nu ți-l valorifici de niciun fel, iar la viitor nu te gândești niciodată. Crezi că nici viitorul nu-ți poate aduce nimic bun. Și nici nu-ți va dărui vreodată viitorul ceva bun dacă TU nu încerci să-ți faci prezentul mai bun. Dacă nu faci nimic, nu ți se întâmplă nimic. Dacă nu înaintezi, nici n-ai cum să primești ceva de la ziua de mâine. Căci mâine este tot ziua de azi care va deveni ziua de ieri, la fel de amară ca toate celelalte.

         Nu te-ai săturat de sperat? Nu te-ai săturat de stat? Nu te-ai săturat să suferi? Ba da? Atunci ia taurul de coarne. Încearcă să devii toreadorul propriei tale vieți. Cam periculos, dar în fond, toți toreadorii dovedesc taurii și-și înving frica!

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s