Music&More – Irina și Pianul

O chema Irina, era studentă la Conservator, pe vremea când eu nu împlinisem nici doisprezece ani. Cânta la pian și o făcea într-un mod spectaculos. Eram vecine, casele noastre erau aproape lipite. În zilele călduroase de vară, când venea și ea acasă în vacanță, obișnuia să cânte zilnic la pian. Un cântec dulce, ce-atunci îl asemănam cu bătăile aripilor de îngeri. Zi de zi, la prânz, știam că Irina va cânta. Așa că mă așezam pe piatra de lângă casa ei, cu spatele lipit de peretele camerei ei și o ascultam în tăcere. Deși eram un copil, cântecul pianului mă fermeca, mă vrăjea și mă făcea să nu mă dezlipesc de casa ei. Închideam ochii și alunecam în lumea visării, purtată de notele dulci ale pianului. Până într-o zi când mama Irinei mă descoperi și mă întrebă ce fac. Inițial crezu că dorm, dar i-am mărturisit că o ascultam pe Irina și că îmi placea extrem de mult cum cânta ea la pian. Atunci mă invită în casă și îmi oferi privilegiul de a o asculta chiar din aceeași cameră. Irina era o artistă desăvârșită. Vrând-nevrând mi-au dat lacrimile în timp ce o priveam și o ascultam. Irina și pianul mă mișcau până-n adâncul sufletului.

Pian digital

La vremea aceea nu știam nimic despre muzică, nici acum nu pot să spun că știu prea multe. Dar când urechilor mele le place un cântec, el îmi ajunge până la inimă. În fond așa se manifestă muzica, nu?! Cu cât este mai plăcută, mai angelică, cu atât atinge mai mult sufletele oamenilor. Întotdeauna mi-am dorit un Pian Digital Roland, așa cum avea Irina, dar pentru mine ar fi fost o investiție fără rost, neștiind să cânt la pian. Dar l-aș fi cumpărat pentru frumusețea lui și pentru amintirile din copilăria mea. Nu am talent muzical, știu doar să simt și să ascult muzica, nu să o și reproduc.

Dar cred că în adolescență cu toții am simțit „furia” muzicii, nu-i așa, dragi adolescenți? Fetele visează să cânte la pian sau cu vocea, pe când băieții s-ar potrivi mai mult într-o formație, cu o Chitară Electro-Acustică în mână, de toată frumusețea și de toată măiestria. Mă înșel?! Nu cred. Și mie mi-ar fi plăcut să fi fost o mare pianistă, apoi mi-am dorit să fiu dansatoare, dar până la urmă am ales o meserie deloc artistică, dar mă refugiez în poezie, așa îmi hrănesc sufletul. Cu toate acestea am rămas cu regretul că nu am învățat să cânt la pian.

Pian

Adevărul este că nu v-am întrebat niciodată, am și muzicieni printre voi, cititorii mei?! Dacă da… trebuie să vă fac cunoscut magazinul online Music&More, magazin instrumente muzicale. Music&More este cel mai cunoscut și mai apreciat magazin de instrumente muzicale din România, cu cele mai mici prețuri din țară. Music&More se adresează în primul rând muzicienilor, de toate vârstele și de toate tipurile. Magazinul comercializează chitare acustice, chitare electro-acustice noi sau folosite, claviaturi, bass, tobe și percuții, DJ echipamente, echipamente de sunet live, software de muzică, echipamente studio și multe, multe altele. Pe Music&More veți descoperi articole interesante despre instrumentele muzicale, informații utile, dar și prezentări video. Oricum ar fi, echipa Music&More este oricând la dispoziția clientului pentru a-l îndruma și sfătui, în vederea alegerii celui mai bun instrument, care să se potrivească întocmai cu nevoia și talentul muzicianului.

Instrumentele muzicale pot fi făcute cadou cuiva drag și important din viața voastră. Astfel puteți oferi unul din instrumentele muzicale sau accesoriile comercializate, cum ar fi: seturile de chitară, seturile de tobe, pianele digitale, tunerele de chitară, boxele, microfoanele, căștile, precum și chitarele acustice de top de la Sigma Guitars, Fender, Tanglewood, Martin, Freshman și alții; și panele digitale de la cei mai renumiți producători, cum sunt Roland, Kawai, Yamaha sau Orla.

        Așadar Music&More oferă artiștilor, muzicienilor, instrumente muzicale și accesorii, de o calitate deosebită, care fac diferența dintre dintre sunet și zgomot, dintre cântec și gălăgie. Calitatea instrumenelor în muzică este cea mai importantă. Talentul nu este de ajuns, când instrumentul nu este ceea ce trebuie.  

        Sunt extrem de curioasă dacă există vreun muzician printre voi?! Ce instrument vă încântă viața?! Ați cântat vreodată la pian sau chitară?! Suneți-mi cum a fost… ce-ați simțit?! În viața mea, muzica aduce o fericire nemaipomenită…

Music&More, pentru că muzica ne aduce mai aproape de iubire!

Music&More

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s