Cum se poate înfrumuseța casa cu Deco Perete?

Dragi tineri A.S., voi aveți camerele voastre așa cum ați visat?! Adică, este amenajată și văruită așa cum v-ați dorit dintotdeauna, după gusturile și personalitatea voastră?! Dacă nu, atunci vă voi da eu câteva idei de a vă înfrumuseța nu doar propria cameră, ci întreaga casă. Ultimele tendințe ale amenajărilor interioare ne spun că nu se mai poartă pereții albi sau roz, albastru sau portocaliu. Albul, adevărat că inspiră curățenie, dar și pereții spitalelor sunt tot albi, așadar albul iese din calcul. A fost o vreme mai de mult, când fetele își făceau camerele roz, băieții albastre, iar părinții portocalii. Ei bine, nici aceste culori nu se mai poartă, cel puțin nu simple. Ce-ar fi dacă la 3 pereți de o anumită culoare, faceți un perete într-un mod unic?! Am citit pe site-ul Investitii.biz despre magazinul online Deco-Perete.ro, vezi site-ul dacă ești curios. Deco-Perete.ro comercializează fototapete, stickere decorative, picturi și postere de artă înrămate, la prețuri accesibile, într-o paletă variată de modele: peisaje, florale, abstracte, decorative, mari maeștrii ai picturii ca Van Gogh, Monet și mulți alții. Toate produsele fiind de calitate superioară, importate din Germania și Italia. Așadar super accesorii pentru super case la modă, așa cum vedem în filmele americane.

4938833

         Pentru Biroul tău, pe care sigur îl împarți cu unul din părinți, îți recomand Fototapetul „Zidul Chinezesc” – Colecția Extra. Acest fototapet este realizat pe suport din hârtie, livrabil în 8 bucăți, fiecare de 100 x 140 centimetrii. Adezivul bineînțeles că este inclus în preț și este livrat împreună cu fototapetul și instrucțiunile de atașare ale produsului. Prețul este evident accesibil. Imaginează-ți ce minunat ar fi să îți faci temele în birou, privind din când în când spre Zidul Chinezesc care așteaptă să-l explorezi. Zidul Chinezesc ar putea însemna viața lungă și frumoasă pe care o ai în față. Și atât de realist este redată imaginea Zidului Chinezesc încât n-ai avea cum să nu iubești acel perete unic și inconfundabil. Desăvârșit, nu?!

7274321

Pentru Sufragerie, locul în care petreci cel mai mult timp cu familia ta, îți recomand Fototapetul Peisaj „Răsărit de soare în munți” – Colecția National Geographic. Acest fototapet este realizat pe un suport din hârtie, având dimensiunea de 368 x 254 de centimetrii, compus din 8 părți. Se livrează în tubul propriu, protector, împreună cu adezivul și instrucțiunile de montare. Acest fototapet surprinde răsăritul de soare din munții Breckenridge din California, care inundă într-o lumină aurie panta stâncoasă, într-un mod divin. Cu un așa răsărit în living, toate zilele petrecute în sânul familiei vor fi senine, radioase și vesele. Pentru că acest tapet emană căldură, iubire, frumusețe și liniște interioară. Frumos, nu?!

8367301

    Iar pentru Dormitor, camera ta, spațiul tău intim care te reprezintă, îți recomand Fototapetul vlies „Gold”. Acest fototapet este cu model floral grafic în tonuri calde, culori luxuriante care vor impresiona cu stilul chic, elegant și tineresc, de la prima vedere. Textura hârtii este superbă, are dimensiunea de 368 x 254 centimetrii și este compus din 8 părți. Se livrează în tubul propriu, protector, împreună cu adezivul și instrucțiunile de aplicare ale tapetului. Acest tapet este disponibil în tonuri calde de maro închis spre deschis, bej, crem și galben. Așadar indiferent că ești băiat sau fată, acest tapet este perfect pentru a-ți accesoriza camera. Tapetul Gold mă duce cu gândul la lumea amețitoare și strălucitoare a viselor, la frumusețea sufletelor, și mă îndeamnă la intimitate. Are ceva odihnitor și plăcut. Vă place, nu?!

Și dacă totuși gusturile mele nu coincid cu ale voastre, vă invit să vizitați site-ul Deco-Perete.ro și sigur veți găsi un accesoriu care să vă înfrumusețeze camera sau casa într-un mod unic și inconfundabil. Case frumoase să aveți. 🙂

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s