Păreri la serviciile de web hosting oferite de Gazduire.ro

De ceva timp mă tot bate gândul să îmi deschid un site pe domeniu propriu, cu adresa .ro, neapărat .ro. Am deja unul pe domeniu, dar este .com și nici nu i-am ales bine nișa. Este mai mult un blog personal, în care îmi aștern gândurile cu iz de literatură. Dar mi-aș dori un domeniu pe viață, .ro, pe o nișă comercială, pe care să îl pot monetiza așa cum îmi doresc. Bloggingul a devenit mai mult decât o pasiune pentru mine, este și un mod de a câștiga un ban în plus. Bani pe care îi „scriu” cu plăcere și care îmi oferă posibilitatea de a câștiga premii și produse care, poate, în alte condiții nu mi le-aș fi putut cumpăra. Vreau un nou site care să aibe ca nișă publicitatea, să pot scrie review-uri pentru orice fel de produse. Un site bine structurat, nu care să fie o varză totală. Am tot citit pe internet păreri despre servicii de web hosting și domenii .ro. Și cel mai pertinet și avizat articol mi s-a părut cel de pe blogul Andreea-Sedna.eu, autoarea fiindu-mi și prietenă bună. Știu că ea se pricepe foarte bine la astfel de chestii și îi cer părerea ori de câte ori am nevoie.

17801472318381400440

Ea mi-a recomandat un pachet complet de web hosting + domeniu .ro de la firma Gazduire.ro. Am învățat de la ea cât de important este ca blogul să fie găzduit de o firmă care are servere puternice, servere bune care să mă apere împotriva atacurilor hacker-ilor, servere care să îmi păstreze site-ul online indiferent de problemă. Pentru un blog cu care vreau să fac bani, am nevoie de suport tehnic 24 de ore din 24, nu vreau sub nicio formă să stau cu blogul picat nu știu câte zile. Pentru că timpul înseamnă bani, iar nerespectarea termenelor de publicare al articolelor publicitare, înseamnă pierderea sponsorilor care sunt dispuși să colaboreze cu mine. Țelul meu pe viitor este să ajung să lucrez în publicitate, să fiu PR, să mă ocup de promovarea produselor unei companii; ar fi un job stabil și bine plătit. Mi-am exersat destul talentul pe wordpress. Pe wordpress am învățat să scriu, să public, să atrag cititori, am învățat ce înseamnă bloggingul de calitate și publicitatea de calitate, dar acum a venit timpul să mai urc o treaptă în ierarhia publicității. Pentru că astăzi, în spatele oricărei strategii de marketing, stă publicitatea. Publicitate făcute de bloggeri deștepți, care știu cu ce se mănâncă acest domeniu.

Și cum spunea, da m-am hotărât să îmi iau domeniu și web hosting de la Gazduire.ro. Dar nu doar serviciile lor ireproșabile m-au convins, ci și prețurile pachetelor pe un an de zile care sunt foooarte ieftine, mai rar așa. Dacă domeniul este pe viață, web hostingul se plătește anual. Startul unui site întotdeauna este costisitor, dar dacă știi de unde să îl achiziționezi, chiar este o afacere din care îți poți scoate banii într-o săptămână, dacă ești un blogger căutat. Pe mine una nu m-ar costa numai domeniul și web hostingul, ci și web designul, iar web designul este și mai costisitor decât site-ul în sine. Așadar am de gând să economisesc bani la web hosting, ca să îi investesc în web design. Nu mă pricep la web design, nu știu să îmi optimizez site-ul SEO, nu știu să aleg tema potrivită, designul, fonturile, tot ce ține de imaginea site-ului, astfel încât să arate profesional, așa că apelez tot la profesioniști. Cu cât site-ul arată mai profesinal și mai bine, cu atât voi obține mai multe colaborări. Colaborări pe care nu le-aș putea onora fără un web hosting onorabil, care să îmi protejeze site-ul și să îl mențină funcțional 24 din 24.

Așadar, mulțumesc Andreea Sedna pentru recomandarea firmei Gazduire.ro. Eu vreau un site profesional, tu ai de gând să rămâi tot pe platformele gratuite wordpress și blogspot?!

logo_new_current

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s