Ceasul, un simbol, nu doar accesoriu

Ce este timpul în fond? Există într-adevăr?! Sau este doar o invenție a omului menită să ne ducă de nas?! Oricum ar fi… timpul influențează tot, timpul înseamnă bani, timpul ne îmbătrânește, timpul ne impune o anumită tendință, timpul ne dă naștere sau ne omoară. Cert este, timpul mișcă tot și influențează tot. Mă întreb… oare cum ar fi lumea fără ceasuri?! Fără ceasurile care socotesc ora exactă, oriunde pe glob, oare ce ne-am face?! Nu-i așa că am fi debusolați?! Nu-i așa că totul s-ar nărui în jur?! Exact așa gândesc și eu!

Ceasurile sunt ceasuri, maxim de importante. Iar eu… eu una ador ceasurile de damă. Sunt pasionată de ceasuri dama și am acasă o mulțime. Dacă vrei vreodată să-mi faci cadou ceva frumos, ceasurile sunt alegerea ideală. Eu sunt o femeie simplă, dar în același timp rafinată. Cum se poate simplu și rafinat la un loc?! Ei bine… mie nu prea îmi plac accesoriile. Nu sunt femeia care să poarte o mulțime de bijuterii. Nu port o mulțime de brățări, lanțuri și inele. Un ceas frumos și rafinat este de ajuns pentru a accesoriza și personaliza o ținută vestimentară.

ceasule

Îmi plac în general ceasurile finuțe sau foarte mari. Nu sunt firea care să se încurce cu mărimi de mijloc sau cu jumătăți de măsură. Și-mi plac în general ceasurile argintii. N-am avut și eu niciodată plăcerea să primesc un ceas din argint. Oare s-or confecționa?! Sincer, nu știu. Oricum, eu îmi cumpăr ceasuri de pe Ceasule.ro. Din punctul meu de vedere, ceasurile sunt cele mai sigure și mai curate accesorii. Un inel finuț sau o pereche de cercei micuți și un ceas de bun gust, sunt de ajuns pentru a întregi o ținută, pentru a-i oferi strălucire și frumusețe.

Timpul pentru mine este prețios, sunt genul de femeie căreia îi pare foarte rău că îmbătrânește, și curios, n-am decât 26 de ani, dacă de acum mă gândesc la bătrânețe… la 50 de ani ce-o să fac?! Oricum ar fi, ceasul este și-un simbol pentru mine. Ceasul de la mână este menit să-mi amintească mereu că timpul este scurt, că trebuie să mă bucur de fiecare clipă a tinereții mele, că trebuie să trăiesc astăzi, prezentul… pentru că mâine, nu știu ce-mi va rezerva timpul și viitorul. Ceasul îmi spune zilnic: „timpul trece, iubește, zâmbește, trăiește, roagă-te, fă fapte bune, fă-ți viața frumoasă și fă-i pe apropiați tăi fericiți”. Și ce ceas m-ar putea influența atât de mult, dacă nu unul desăvârșit de la Ceasule.ro?!

Ceasule.ro comercializează ceasuri atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și unisex, care pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei. Ceasurile provin de la producători renumiți ca Orient, Casino, Q&Q, Slava și alții. Toate ceasurile fiind la prețuri accesibile.

            Se apropie ziua îndrăgostiților și vreau să fac un anunț, dacă am vreun admirator secret, îi dau voie să-mi ofere un ceas de damă de la Ceasule.ro. În rest… prețuiți viața și timpul, dragii mei. 🙂

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ceasul, un simbol, nu doar accesoriu

  1. rebecareb zice:

    Iniţial, am crezut că sunteţi puţin mai bătrână.
    Mulţi înainte!
    Se spune că niciodată nu trebuie să purtaţi un ceas atunci când aveţi o rochie. Nu e la modă.
    Sunteţi de acord?
    Eu una, nu aş ţine cont de astfel de reguli.
    P.s: Şi mie îmi plac foarte mult ceasurile.

  2. aXXapro zice:

    Cat e de frumos acest ceas!

Lasă un comentariu