Cu ce ma inviti la nunta ta?

        Cred că sunt ani de zile de când n-am mai fost la o nuntă și mi-e dor. Parcă mi-e tare dor să fiu martora unei iubiri. Să mă las cuprinsă de fericirea mirilor și a atmosferei. Nu știu ce se întâmplă. În cercul meu de prieteni aproape nimeni nu are de gând să se căsătorească, deși au relații stabile de ani de zile. Care o fi problema? Oare românii nu mai cred în instituția căsătoriei? Ori banii sunt adevărata problemă? Oricare ar fi motivul, cred că nimic nu justifică concubinajul. Orice iubire adevărată ar trebui pecetluită cu o căsătorie. De ce? Așa mi se pare firesc și cu atât mai mult dacă vrei să faci și copii.

        Oricum, căsătoria este o treabă importantă! Trebuie să fii foarte hotărât să faci marele pas. Trebuie să fii sigur de propriile sentimente. Trebuie să te gândești dacă chiar îți dorești să îmbătrânești lângă acea persoană. Dacă răspunsul este: „DA, vreau să fiu lângă tine până la adânci bătrâneți”, atunci dă-i drumul, fă nunta! Dacă ar fi să mă întrebați pe mine care este cel mai important element al unei nunți aș spune: invitațiile de nuntă! Păi să vă explic de ce: restaurantul este simplu de ales, muzica la fel, este aproape imposibil să nu găsești o formație talentată; rochia, cred că orice femeie o are în minte de mic copil; costumul mirelui, cumperi unul modern și-ai scăpat; aranjamentele, ușor ușor le biruiești pe toate; cu tortul scapi repede, guști din zece sortimente și-l alegi pe cel mai bun; însă cu invitațiile de nuntă e tamjă grea! Dacă invitațiile de nuntă nu sunt FENOMENALE, atunci nu convingi oamenii să vină la nunta ta.

crisia shop

         Când faci o nuntă, oricât te-ar iubi oamenii, totul se reduce la bani și la dar. Ei bine, dacă omul n-are bani, nu vine. Dacă are bani, dar nu-și permite această cheltuială suplimentară, nu vine sau trimite un dar mai modest fără să fie prezent la nuntă. Dacă are bani și își permite să vină la nuntă, atunci da, vine. Însă… invitația de nuntă este cea care convinge omul. Cu cât îl impresionezi mai mult, cu atât îl vei convinge să vină la nunta ta. Chiar dacă tu nu ai nevoie de dar, chiar dacă nu faci nunta pentru a face bani, chiar dacă și tu faci o cheltuială mare cu acea nuntă, invitatul simte și acționează conform posibilităților sale financiare.

 invitatii nuntaInvitația de nuntă este ca un „preludiu” al nunții. Cu cât este mai frumoasă, cu cât mesajul de pe ea este mai „dulce”, cu atât omul își face o idee despre ce va avea să vadă și să simtă la nunta ta. Dacă alegi varianta unor invitații iefine și de prost gust, omul se va gândi că și nunta va fi tot un „zarzavat”. Invitația de nuntă convinge, nu doar cheamă. Invitația de nuntă îi induce în minte invitatului atmosfera de nuntă. Invitația de nuntă îl sensibilizează, îi oferă doza de romantism care îl face să spună și el DA nunții tale. Așadar, este foooarte important să alegi o invitație de nuntă artistică. Dacă ar fi să vă fac și o recomandare, v-aș recomnda minunatele invitații nuntă Crisia. CrisiaShop.ro este un magazin online care comercializează invitații de nuntă, invitații de botez, accesorii pentru nunți și botezuri, mărturii, plicuri pentru bani, carduri de masă, carduri de confirmare, meniuri și multe altele, toate la cele mai competitive prețuri. Dacă ar fi să vă dau și un exemplu de invitație de nuntă, îmi place extrem de mult această invitație care seamănă cu un document de acum 300 de ani, cu un pergament îngălbenit de romantism și de trecerea anilor. Este genul de invitație care mi s-ar potrivi, mă duce cu gândul la balurile venețiene de la 1800.

       Voi ce părere aveți? Sunt importante invitațiile de nuntă? Dacă da, cât de importante?

crisiashop.ro

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s