Facem nuntă?! Unde?

Pe principiul caută și vei găsi, întreabă și ți se va răspunde, două prietene stăteau de vorbă:

–          Fată, în curând mă voi mărita și încă nu mi-am organizat nunta. Nu mi-am ales nici rochia de mireasă, nici costumul mirelui, nici localul, nici muzica, nici meniul, nici tortul, nici nimic, nimic.

–          Nu te ajută nimeni?

–          Nu, mă voi baza puțin pe mama, dar ea nu prea știe, iar pe soacră-mea nici nu vreau s-o ascult sau să-i aud părerile.

–          Așa relație bună aveți?

–          Da, spuse fata râzând. Chiar nu știu încotro s-o apuc.

–          Păi, până la rochie, trebuie neapărat să-ți alegi un restaurant Bucuresti sau un local chic din București.

–          Da știu, dar unde? Să bat la pas toate restaurantele și să cer oferte?

–          Nu, draga mea. Intră pe Localuri în București.ro, este un portal care a strâns o mulțime de restaurante și localuri din București.

–          Și sunt și detalii legate de organizarea evenimentelor și etc.?

–          Da au, sunt prezentate foarte multe restaurante, restaurante pentru nunți, saloane pentru evenimente și ballroom-uri din București, toate descrise detaliat.

–          Spun și adresele restaurantelor?

–          Sigur că da, poziționarea pe hartă, date de contact, fotografii de ansamblu și de detaliu, cât și formulare pentru rezervări online.

–          Pun la dispoziție și oferte?

–          Sigur că da, oferte pentru mese festive, mese pentru nunți, meniuri. Au organizatori iscusiți de evenimente care se ocupă cu decorațiunile, aranjamentul din sală de eveniment. Pe portal îți poți alege până și muzica: dj, formații, band-uri… Ba chiar și servicii foto-video. Dacă pui la punct aceste detalii… nu-ți mai rămâne decât să alegeți rochia și costumul frumosului mire.

–          Oho… nici chiar așa… mai am să-mi aleg și invitațiile de nuntă și muuulte, multe alte detalii. Dar să știi că voi intra pe internet și voi căuta acest portal… sună bine, măcar de aș scăpa de o așa mare grijă. Îți mulțumesc mult.

Și astfel viitoarea mireasă plecă acasă tot într-un suflet pentru a căuta și găsi pe net, restaurantul perfect pe portalul Localuri în București. Îi plăcu extrem de mult Niko Palace Ballroom pentru nunta sa, acolo unde urma să găsească bunul gust și rafinamentul preparatelor culinare și nu în ultimul rând o calitate ireproșabilă a serviciilor. Era încântată. Pentru decorațiuni alese Amalt Decor, care îi punea la dispoziție aranjamente florale deosebite, buchetele miresei și al nașei, lumânările. Decorațiunile pentru ballroom, covor roșu, aranjamente pentru mașini și multe alte minunății demne pentru o prințesă. Deja se gândea la buchetul ei… frezii, mărgăritare, câteva cale, un anturium… un buchet cât se poate de sofiticat și pur. Găsi până și formațiile perfecte pentru nunta sa. Toate mergeau ca pe roate… din click în click, detaliile erau în curs de desfășurare, care urmau să se stabiliească cu certitudine în câteva zile. Avea emoții, era fericită, în sfârșit visul prindea contur de realitate…

Și uite așa, Localuri în București.ro inspiră miresile și le îndeamnă să organizeze nunta de vis… Minunat! 

Localuri in Bucuresti

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s