Spune că sunt curvă

Întrebare de la Teodora:

Eu cred că mă place un băiat, dar câteodată îmi spune că sunt curvă, altă dată mă ajută la orice. Uneori flirtează cu mine într-un mod jenant și enervant, altă dată îmi face complimente gen: ce picioare frumoase ai, ce șunculițe ai, aș mânca un pistrui de-al tău și etc.. Eu ca o toantă, în loc să zâmbesc și să flirtez cu el, îi spun să dispară până nu îi învinețesc fața, iar el iarăși glumește cu mine și mă amenință sexual într-un mod hazliu. Ce să fac? Mulțumesc!

Răspunsul meu:

Dragă Teodora, în mod clar băiatul respectiv își bate joc de tine, iar tu nu ar trebui să îl lași să te jignească. Nu îi mai permite să te facă curvă sau în alt fel. Tocmai de aceea aluziile sexuale, amenințările și jignirile sunt dese, pentru că tu nu ripostezi, iar el crede că poate să îți spună orice, inclusiv să te facă albie de porci, pentru că știe că tu nu te superi și nu iei atitudine. Așa ceva nu este normal.

Un băiat care este îndrăgostit sau iubește, nu jignește o fată. Nu așa ar trebui să se comporte un băiat îndrăgostit, iar tu nu ar trebui să te simți flatată, ba din contră, ar trebui să fii contrariată și să îl pui la punct. Și dacă el nu încetează cu jignirile, ar trebui să nu îl mai bagi vreodată în seamă. Nu mai accepta să fii tratată astfel pentru că ceea ce acum pare o glumă, se transformă într-o jignire voită, mâine-poimâine îți va da vreo palmă și tot așa, până când te va bate de-a dreptul. Așa încep relațiile abuzive, cele mai dureroase dintre toate.

Poate că baiatul te place, dar modul lui de abordare este TOTAL greșit și nicio fată nu ar trebui să accepte un astfel de „tratament” de la un băiat. Voi, fetelor, trebuie să vă iubiți și să vă respectați. Dacă voi nu o faceți și dacă permiteți acestor gen de băieți să vă facă în toate felurile, atunci să nu așteptați lucruri bune din partea lor. Astfel de băieți nu se schimbă decât dacă îi pui la punct și uneori nici chiar atunci. Asta nu este dragoste, ci joacă. Însă o joacă murdară.

Respectați-vă, fetelor!

Acest articol a fost publicat în Întrebare și răspuns și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s