Din ce în ce mai multe studente caută joburi videochat

De curând am făcut un sondaj de opinie pe internet în care am intrebat tinerii studenți care sunt joburile part-time care îi interesează cel mai mult. Și ce credeți, băieții sunt interesați de locurile de muncă cu jumătate de normă în fast-food-uri sau în domeniul IT, pe când tinerele studente sunt interesate să facă videochat. Așadar, fetele sunt atrase de minunatele joburi videochat. Și nu, n-o spun ironic, este alegerea fiecăruia să facă și să lucreze orice vrea. Adevărul este că joburile în domeniul erotic sunt cele mai bine plătite, programul de lucru este relaxat, iar fetele interacționează numai cu oameni din străinătate, deci niciun pericol ca ele să ajungă să fie văzute de cineva apropiat. Videochatul este într-adevăr este o metodă ușoară de a câștiga mulți bani, însă trebuie să știi cel puțin o limbă străină, să fii frumușică, să comunici ușor și să fii dispusă să rămâi fără haine pentru deliciul privitorului.

joburi videochat

Deși mulți ar crede că videochatul nu este o mare filosofie, să știți că nu orice fată dă bine pe „sticlă” și nu orice fată are capacitatea de a capta atenția privitorului cât mai mult timp. Fata care face videochat este în primul rând o bună actriță și foarte inteligentă. Nu este de ajuns să te dezbraci, trebuie să știi și cum să o faci și mai ales, cum să îi inciți imaginația celui care plătește pentru a petrece câteva minute privindu-te și comunicând cu tine. Eu nu știu dacă aș fi capabilă să fac videochat, chiar dacă inteligența nu-mi lipsește, probabil că aș fi nevoită să urmez 1-2 cursuri de actorie, altfel nu aș face față și probabil că nu aș ști cum să intru în pielea „personajului”. Pentru că în fond asta face o fată atunci când face videochat, își imaginează că este o femme fatale pentru deliciul privitorului ei.

Mai de grabă cred că aș fi potrivită pentru un clipuri amuzante videochat. Sunt as la scălâmbat și caterincă și aș distra cu succes internauții. Dar cu siguranță nu aș face „carieră” în domeniul videochatului, nu sunt făcută pentru așa ceva. Cert este un lucru, videochatul este un job la îndemână pentru tinerele studente, însă nu este genul de job de pe urma căruia te poți pensiona. Tinerețea este scurtă, frumusețea este trecătoare, deci dacă alegi să faci videochat, investește banii câștigați în studii, pentru ca pe viitor să te bucuri de acea profesie pe care ai visat să o faci de când erai mică.

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s