Meditații online la engleză

Noul an școlar tocmai a început. Ce clasă ai trecut? A VIII-a? A XII-a? Cu siguranță pentru cei care se pregătesc pentru admiterea la liceu, respectiv la facultate, emoțiile abia de acum încep. Veți avea un an greu, în care veți învață asiduu la o mulțime de materii, însă luați partea bună a lucrurilor: vă pregătiți viitorul profesional cu seriozitate, ceea ce o să vă aducă numai satisfacții.

Probabil că de acum sunteți în căutarea unor profesori excepționali cu ajutorul cărora vă veți îmbunătăți cunoștințele la limba română, matematică, fizică, chimie, economie, limba franceză și limba engleză! Exact, cursuri de engleză! Când ai făcut ultima dată meditații la engleză? Dar cum ar fi dacă ai face meditații online la engleză? Nu-i așa că ar fi nemaipomenit să nu fii nevoit să pleci de acasă pentru a te medita la engleză?! Cu siguranță ar fi excepțional să înveți engleza zâmbind, la tine acasă, așezat la biroul tău, în fața laptopului tău! Crezi că nu este posibil așa ceva?! Ba da! Este posibil prin intermediul unei platforme de cursuri de engleză online.

petruta-cretu-profesoara-de-engleaza

Această platformă de cursuri de engleză online a fost creată de Petruța Crețu, bloggeriță și profesoară de engleză, cu o experiență de peste 12 ani. Petruța îmi este prietenă, recunosc, dar și dacă nu mi-ar fi fost prietenă, tot v-aș fi recomandat metoda e-learning pentru a vă îmbunătăți engleza. Ea predă limba engleză în privat de mai bine de un deceniu. Își desfășoară activitatea în București, dar pentru că vrea să ajute cât mai mulți adulți și adolescenți, i-a venit ideea de a realiza această platformă senzațională, pe care o pune în beneficiul tuturor. Ca o paranteză, Petruța Crețu este genul de profesoară așa cum rar mai există în zilele noastre. Este implicată, pasionată și extrem de încântată de acest nou proiect al ei. Spre deosebire de alți profesori, ea chiar își dă toată silința pentru a pregăti elevii cât mai bine. Rezultatele elevilor ei sunt cele mai mari satisfacții pentru ea.

Pe internet sunt tot felul de platforme cu teste la limba română și matematică pentru prichindeii din clasele I-IV. Ce-i drept, sunt de ajutor pentru cei mici. Însă platforma Petruței este mai mult decât o simplă platformă e-learning, este o metoda prin care adulții și adolescenții pot învăța engleza într-un mod dinamic, plăcut și fără bătăi de cap. Până acum Petruța Crețu s-a axat în special pe pregătirea adulților și a adolescenților. Tocmai de aceea a implementat un sistem personalizat, astfel încât fiecare elev care aplică pentru un curs online la engleză, să primească exact ceea ce are nevoie, conform cunoștințelor pe care le are și a obiectivelor pe care vrea să le îndeplinească.

cursuri-engleza-online

Înainte de a te decide dacă vrei sau nu să face meditații online la engleză, să știi că ai posibilitatea de a face câteva testări gratuite pe platformă și de a studia secțiunea de cursuri gratuite de pe site, unde se află mostre din fiecare curs. Testele de pe platforma e-learning corectează automat greșelile și imediat după ce ai încheiat testul, Petruța îți trimite un e-mail sau un mesaj explicativ în care îți descrie cu lux de amănunte unde și de ce ai greșit, astfel încât data viitoare să nu mai repeți aceleași greșeli. Testează-ți cunoștințele apoi ia cea mai bună decizie pentru tine!

Dacă îți place această metodă de învățare, iată care sunt cursurile de engleză disponibile:

 • Cursuri de engleză pentru adulți;
 • Cursuri de engleză online (pe Skype);
 • Cursuri de engleză online pe platforma de e-learning;
 • Cursuri de engleză online fără profesor;
 • Cursuri pentru IELTS;

Iar magazinul de engleză oferă:

 • Conversații pe Skype;
 • Curs de engleză pe Skype;
 • Curs IELTS pe Skype;
 • Curs online de engleză pentru începători;
 • Curs online engleză nivel mediu;
 • Curs online IELTS Academic;
 • Curs online IELTS General;
 • Prelungire curs online;
 • Simulare online IELTS;

Tot nu ești lămurit?! Dacă nu știi ce să alegi și nu știi care este cea mai bună modalitate pentru a te medita la engleză, te sfătuiesc să iei legătura cu Petrțua Crețu, profa de engleză creativă, prin intermediul rubricii CONTACT. Plata cursurilor o pot face părinții voștri, cu cardul sau prin transfer bancar. Menționez faptul că totul se desfășoară legal, Petruța Crețu chiar își desfășoară activitatea conform legii!

Nu v-ați dat seama încă?! Petruța Crețu deschide în fața noastră o nouă eră a meditațiilor – era meditațiilor online. Cred cu tărie că Petruța este o deschizătoare de drumuri. Din punctul meu de vedere, toți profesorii excepționali ar trebui să-și extindă astfel aria de activitate.

Până când se vor decide și alți profesori să-și facă platforme e-learning, zic să profităm de profa de engleză, Petruța! De acum engleza chiar se poate învăța zâmbind! 🙂

english for all

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s