Învață să alegi persoana potrivită pe care s-o iubești

persoana gresita

Te-ai gândit vreodată la asta? Dacă poți iubi cu o asemenea forță o persoană nepotrivită, imaginează-ți cât de mult vei putea iubi persoana potrivită.

În viață faci tot felul de alegeri, unele greșite, altele inspirate și bune. Adevărul este că te-ai îndrăgostit de o grămadă de ori de o persoană nepotrivită. L-ai văzut, l-ai plăcut, însă foarte târziu ți-ai dat seama cum este el de fapt. De obicei este de ajuns o simplă sclipire pentru ca tu să îți pierzi mințile după cineva. Este de ajuns să aibă o singură calitate importantă și ești în stare să ignori o mulțime de defecte. Problema este că persoana aceea, dacă îți este nepotrivită, nu te va iubi niciodată așa cum meriți și cum te aștepți. De ce? Pentru că uneori dragostea este neîmpărtășită și oricât de minunat/ă ai fi, nu se naște iubirea și pace. Nu este nici el/ea vinovat/ă și nici tu. Dă vina pe soartă, pe destin, pe neșansă, pe n lucruri, însă nu pe voi.

Cum îți dai seama că o persoană este nepotrivită pentru tine? Simplu! Te face să suferi! Oricât de multe momente frumoase ți-ar oferi, momentele de suferință vor fi mai multe. Ba te neglijează, ba nu te iubește prea mult, ba te înșală, ba nu are timp pentru tine, ba te face să aștepți, ba te amăgește, ceva îți face! Iar tu vei avea tot timpul o existență chinuită în care îți vei face o mulțime de griji. Persoana nepotrivită te face să te îndoiești de orice și te va face să suferi chiar și din cele mai banale chestii. Impune tot felul de limite și mereu are ceva de obiectat. Oricât de impecabil te-ai comporta, relația aceea nu ține. Și chiar dacă îl/o iubești cu toată puterea inimii, vei simți că îți este nepotrivit/ă și atunci cel mai bine este să ieși din acea relație toxică care oricum nu-ți aduce prea multe momente de fericire. Eliberează-te cât încă nu e prea târziu!

Cum îți dai seama că o persoană este potrivită pentru tine? Nu, nu o să curgă numai lapte și miere, dar o să simți că te iubește. Și chiar dacă veți avea probleme în paradis, va fi mereu dispus/ă să lupte alături de tine. Nu te va abandona și nu te va lăsa să aștepți. Nu se va lăsa rugat/ă și va intui întotdeauna ce îți dorești. Veți fi pe aceeași lungime de undă și îți va răspunde în dragoste, exact așa cum meriți. Persoana potrivită îți oferă acel sentiment minunat de siguranță. Nu vei avea îndoieli și nu vei suferi. Vor exista momente de supărare, însă mereu va găsi o cale să te împace. Cu persoana potrivită construiești dragostea și odată cu timpul, ea devine solidă.

Învață să alegi persoana potrivită pe care s-o iubești și imaginează-ți: dacă iubești cu o asemenea forță o persoană nepotrivită, gândește-te cât de mult vei putea iubi și cât de fericit/ă vei fi cu persoana potrivită! Nu te mulțumi cu puțin! Tu meriți totul!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți, Motivational și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s