Ești uimitor…

uimitor

Tu chiar ești uimitor! Să nu te îndoiești niciodată de asta! Oricât de multe defecte ți-ai găsi și oricât de dezamăgit ai fi de faptele tale, de tine însuți și de puterea ta, ești excepțional. Cu toții greșim, cu toții avem defecte, însă cu toții avem calități și reușim, mai devreme sau mai târziu, să facem și lucruri bune. Nu îți raporta viața la părerea altora despre tine. Nu te gândi la ce crede X sau Y despre tine. Tu ar trebui să știi cel mai bine cine ești și cum ești. Nu îți ghida existența după numărul tău de defecte și dacă tot vrei să ții cont de ele, încearcă să le domini și să le transformi în calități. Nu te mai gândi la cât ai greșit. Ce a fost a rămas în urmă. Învață din greșeli și astfel viitorul tău va fi mai bun.

Trebuie să existe cel puțin o persoană în viața ta pentru care tu ești minunat și excepțional. Încearcă să te privești prin ochii acelei persoane și înțelege că așa ești tu – uimitor. Dacă încă nu există în viața ta un om care vede în tine frumosul și excepționalul, nu-i nimic, nu este timpul pierdut. Fiecare sac își are petecul și fiecare floare are umbra ei. Tu ești excepțional, surprinzător, uimitor, minunat și vor intra în viața ta mulți oameni care vor vedea în tine toate aceste calități. Trebuie doar să te porți ca atare. Să fii mândru cu tine însuți, să fii tu. Nu te teme să îți manifești adevărata personalitate. Și să nu crezi vreodată despre tine că ești inutil. Cu toții avem puterea de a înfăptui orice. Și cu toții avem calitățile necesare pentru a face fericiți alți oameni. Ești uimitor și asta nu poate fi schimbat de nimeni Cel puțin un suflet pe lumea asta se va potrivi de minune felului tău de a fi.

Nu te mai îndoi de tine și încearcă să scoți la iveală ceea ce ai mai bun și mai frumos. Nu te teme că o să suferi dacă îți vei manifesta bunătatea și generozitatea. Învață să fii selectiv, să fii bun cu cine merită și indiferent cu cei care nu îți merită atenția și afecțiunea. Dacă tu crezi despre tine că ești minunat, la fel vor crede și ceilalți. Percepția ta despre tine este aceeași pe care cei din jurul tău o adoptă în ceea ce te privește. Ești uimitor, lasă să se vadă asta! Fii curajos și asumă-ți calitățile! Luptă împotriva defectelor și vei deveni un om puternic, unic și iubit de ceilalți.

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s