Cât de cinstit ești în dragoste?

cand iubesti doua persoane

Cât de cinstit ești în dragoste? Ți-ai pus vreodată această întrebare? Dacă nu, fă-o acum și răspunde-ți singur/ă!

Te-ai îndrăgostit vreodată de două persoane în același timp? Dacă nu, foarte bine! Înseamnă că ești o persoană constantă privind sentimentele sale și știi să iubești sănătos. Nu te dai după cum bate vândul, ci ești statornic într-o relație. Dacă da… înseamnă că ți se potrivește de minune fotografia din articol.

Totuși nu sunt de judecat nici cei cărora li s-a întâmplat să se îndrăgostească în același timp de două persoane. Nu sunt de judecat nici cei care ajung să iubească două persoane în același timp. Pe cât de frumos este să iubești, când iubești doi oameni în același timp, este de-a dreptul extenuant și mai devreme sau mai târziu, devine și dureros. Este chinuitor să știi că nu ești onest cu cei doi oameni. Sentimentele de vinovăție apar când te aștepți mai puțin. Și atunci când te simți mai vinovat/ă, ești și foarte confuz/ă. Nu știi ce să faci. Pe cine să alegi. Ești perfect conștient/ă că nu faci bine ceea ce faci și totuși, nu poți să alegi. Dacă s-ar putea, ai uni cele două persoane într-una singură. Dar nu se poate. Ceea ce are un om, nu are celălalt. Ceea ce îți oferă unul, nu primești de la celălalt. Cumva cele două persoane întrunesc calitățile pe care tu ți le dorești de la persoana iubită. Numai că în loc să găsești acele calități într-un singur om, le găsești în două persoane, de obicei total diferite. Din toate punctele de vedere diferite – fizic, emoțional și intelectual.

Ce este bine să faci când iubești două persoane în același timp? Să fii cinstit! Fii cinstit cu tine însuți/însăți, dar mai ales cu persoanele de care ești îndrăgostit. Dacă te-ai îndrăgostit de o a doua persoană, undeva se ridică un semn de întrebare. Înseamnă că sentimentele pentru prima persoană s-au mai diminuat. Oricât de greu ți-ar fi, fii cinstit și fă o alegere. Dacă nu alegi cu cine vrei să fii, dacă nu te mulțumești cu o singură persoană, s-ar putea să ajungi să suferi. Și o vei face într-un stil barbar. Nu vei mai avea liniște și într-un final, cele două persoane vor afla una de alta și atunci riști să rămâi singur/ă.

Este alegerea ta dacă vrei să alergi după doi iepuri deodată. Însă gândește-te bine! Un astfel de trio nu ține la infinit și cel/cea care are cel mai mult de pierdut ești chiar tu!

Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți, Motivational și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s