Trei zile și un generator curent Honda

– Iubito, mă duc să caut un generator curent Honda și mă întorc acasă.

În acel moment femeia simți în ceva în neregulă. Deși aveau casă în construcție și nu erau racordați la curentul electric, nu era de datoria lui să caute un generator de curent electric. Ba mai mult decât atât, dacă ținea neapărat ca ei să aibă un generator de curent Honda, pentru zile negre, pentru momentele când curentul ar fi picat în zilele de iarnă, bărbatul pur și simplu ar fi trebuit să intre pe www.generatoaredecurent.info. Nu înțelegea de ce trebuia să bată la pas orașul în lung și în lat pentru a căuta un generator de curent.

agt_8203_hsb_r16-250x175Era foarte adevărat că a lor casă de la munte ar fi putut să rămână extrem de des fără curent electric în iernile când zăpada ar fi depășit doi metrii, însă tot nu găsea o justificare pentru plecarea lui. Doar discutaseră că pe acel site găsesc generatoare de toată mărcile și capacitățile la prețuri accesibile. De ce trebuia să plece de acasă? Oare avea să îi facă o surpriză? Oare avea să îi cumpere un cadou de casă nouă? Parcă era prea devreme pentru un cadou de casă nouă. Nu se apropia ziua ei de naștere, nici cea de căsătorie. Bărbatul ascundea ceva, iar ea voia să știe ce.

– Caută un generator de curent electric Honda. Vrea el musai Honda! Îl înțeleg, este o marcă foarte bună, specificațiile tehnice sunt convingătoare, iar raportul calitate-preț este imbatabil. Dar de ce a plecat de acasă? Vorbisem să facem comandă pe internet. Oh, bărbatul ăsta mă înnebunește, își spuse ea.

Și adevărul este că omul plecă după un generator electric și se întoarse abia după trei zile cu coada între picioare, rugându-o să îl ierte și promițându-i că nu va mai lipsi niciodată atât de mult de acasă. Ideal ar fi fost să îi promită că nu va mai pleca niciodată, nu că „nu voi mai lipsi niciodată ATÂT DE MULT de acasă”. El mai avea de gând să plece, însă probabil nu trei zile, ci două zile sau câte o noapte din când în când.

Dar femeia îl iertă. Îl iubea și mai era și însărcinată. Infidelitățile lui o dureau, însă ce nu iartă o femeie bărbatului iubit?! Vrând să îi dea peste nas cu motivul plecării, femeia aproape că îi ordonă să cumpere generatorul electric de pe site-ul de mai sus.

– Uite ce e, ai plecat de acasă trei zile și m-ai lăsat să mă spăl pe cap cu constructorii. Unul dintre ei a reușit să facă rost de un generator electric, dar nu îl poate folosi la infinit, trebuie să îl înapoieze proprietarului. Dă comanda pe internet și lasă lamentările. Trec cu vederea și de data aceasta, însă crede-mă, nu o să uit. Și cu prima ocazie, eu o să plec de acasă cinci zile, nu trei precum ai făcut tu.

generatoare de curent kipor

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s