Două prietene și reparații uși non stop

Două prietene și reparații uși non stop…

– Nu, nu există așa ceva! Nu există un astfel de serviciu în România – reparații uși non stop.

– Măi, femeie, tu ești nebună?! Dacă eu îți spun!!! În București este o firmă specializată în lăcătușerie mecanică, profesionistă, care efectuază reparații uși non stop în tot Bucureștiul și în împrejurimi. Sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5 și sectorul 6.

– Este un zvon sau știi tu sigur?

– Doamne, Ioana, parcă ai fi turc! Îți amintești când mi s-a blocat mie ușa de la intrarea din casă?

– Da!

– Îți mai amintești cât era ceasul?

– Parcă era noapte!

Keys inserted in door lock close up

Keys inserted in door lock close up

– Exact! Era noapte, bărbatul meu nu era acasă, eu veneam de la serviciu de la schimbul 3, fi-miu era plecat în club și mie mi s-a blocat ușa de la intrare. L-am sunat pe băiatul meu și el mi-a trimis un lăcătuș profesionist. Lăcătuș autorizat, bineînțeles, de la firma asta despre care îți povestesc.

– Poate era un prieten de-al băiatului dacă a venit la tine noaptea.

– Așa am crezut și eu, dar a doua zi mi-a povestit cum a ieșit el din club, a căutat pe net reparații uși non stop și a găsit site-ul acestei firme de lăcătușerie. Vlad a luat numărul de telefon de pe site, a sunat și mi-a trimis lăcătușul. N-a durat mai mult de o oră și omul era la ușa mea.

– Doamneeee… nu pot să cred!

– Doamne, ce te mai miri! Parcă trăim în 1900 toamna! Suntem în 2015, femeie! Cum să n-avem servicii de reparații uși non stop?!

– Și te-a costat mult?

– Deloc! Deși lucrarea a durat ceva timp, prețul a fost accesibil. Dacă fac un raport calitate-preț, sunt extrem de mulțumită.

– Hai că m-ai lăsat cu gura căscată! Ia lasă tu Candy Crash-ul și hai să căutăm și noi pe Google reparații uși, să vedem dacă găsim și noi site-ul. Ideea este că și ușa mea metalică s-a blocat de câteva ori, dar am reușit să o deschid până la urmă. Am băgat cheia și am scos-o de nu știu câte ori până când sistemul de deschidere-închidere a răspuns comenzii mele. Vreau neapărat să-mi repar ușa metalică de la intrare. Mi-e teamă că într-o zi voi rămâne blocată în casă sau afară. Și cum eu sunt femeie singură… asta mi-ar trebui.

– Bine, hai să căutăm. Ia uite, www.reparatii-usi-bucuresti.ro, am găsit. Vezi ce scrie aici? „Lăcătuș particular efectuez la prețuri ieftine reparații uși non stop în București și împrejurimi. Prețul unei reparații în regim non stop în București diferă în funcție de complexitatea și durata intervenției”. Na! Să mă mai contrazici tu pe mine!

– Ai dreptate, fată! Iartă-mă! Ia-i numărul de telefon! O să îl sun și eu mâine ca să vină să-mi repare ușa de la intrare. Ce ușurată mă simt. Chiar nu știam la cine să apelez. Nu voiam să chem vreun amator. Dacă omul ăsta e lăcătuș profesionist, atunci am încredere în el.

– Păi așa să faci!

reparatii usi metalice

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s