În adolescență am rămas pe dinafară

Îmi amintesc și acum cu drag de vremea adolescenței, de acei mulți ani pe care i-am petrecut cu cheia la gât în spatele blocului. Ce vremuri frumoase. Nu aveam nici telefon, nici calculator, nici alt gadget care să mă țină în casă. Eram doar eu și acea mână de tineri de care nu m-aș mai fi despărțit vreodată. Atunci am fost cea mai fericită. Nu avea nicio grijă, nicio teamă, nicio neliniște. Eram atât de neînfricată încât weekendurile pe care mama le petrecea la țară, eu preferam să rămân singură acasă. Nu voiam să plec de lângă prietenii mei.

Țin minte că într-o seară de vineri, cred că de iulie, am vrut să stau afară până la unu noaptea. Și am făcut-o chiar dacă îi promisesem mamei că voi intra în casă la ora zece. A fost frumos, însă un alt eveniment m-a marcat. Când să intru în casă noaptea, ușa apartamentului s-a blocat. S-a blocat cu tot cu cheie, iar eu am rămas pe dinafară. Am început să plâng încercând cu disperare să deschid ușa, însă nu am reușit. Problema nu era că rămăsesem pe dinafară, ci că trebuie să îi recunosc mamei că am mințit-o și nu am intrat la zece așa cum îi promisesem. Nu prea voiam să o dezamăgesc și totuși am făcut-o.

deblocari usi bucuresti

La vremea aceea nu existau firme de lăcătuși care să lucreze non stop. Oamenii nu lucrau la orice oră din zi și din noapte și nu aveam pe cine să chem ca să mă ajute. Nu cunoșteam niciun lăcătuș. În prezent, dacă intrați pe www.deblocari-usi.net veți găsi tot timpul un lăcătuș disponibil în București care să vă deblocheze ușa la orice oră din zi și din noapte. Însă atunci n-aveam nici telefon, darămite să caut online deblocări uși București. Ce online?! Habar n-aveam că există internet. Acum da, pot să caut pe net direct de pe telefonul mobil, intru pe site-ul oficial și iau numărul unui lăcătuș specialist în deblocări uși. Am pățit-o și acum, femeie matură. Echipa de lăcătuși acționează în orice sector al capitalei. Așa că mi-a fost ușor să chem un lăcătuș la patru dimineața, care mi-a încasat cu chitanță un preț foarte accesibil având în vedere gravitatea problemei și urgența. De atunci n-am mai avut probleme cu ușa metalică de la apartament.

Însă în acea seară de iulie, am fost nevoită să dorm la cea mai bună prietenă. Tatăl ei a reușit să ne deblocheze ușa. Și când a venit mama acasă a doua zi, m-a certat grozav de tare și m-a pedepsit o lună întreagă. Weekend de weekend m-a luat cu ea la țară. A fost crunt. Tocmai de aceea apreciez eu prezentul, pentru că acum, orice problemă ai avea, rezolvarea se află la doar un click distanță. Așa da!

deblocari usi

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s