Nu poți mulțumi pe toată lumea…

nu poti multumi pe toata lumea

Să nu crezi vreodată că vei putea să mulțumești pe toată lumea. Nu poți mulțumi pe toată lumea! Nu toată lumea o să te placă! Nu toată lumea o să te iubească! Așa cum nici tu nu iubești și nu placi pe toată lumea, reciproca e valabilă. Suntem oameni, suntem diferiți, cu toții avem defecte și calități, deci prin urmare, nu avem cum să fim pe aceeași lungime de undă cu toți oamenii pe care îi cunoaștem.

Nu îți irosi energia încercând să fii pe placul tuturor! Nu vei putea! Nu te amărî că X nu te vrea în viața lui, că Y nu te suferă, că Z nu e mulțumit de tine. Fii tu, fii așa cum ești și nu mai pleca urechea la tot ce spun cei din jur. Nu strică să ții cont de sfaturile celorlalți și de critica constructivă, este foarte bine să încerci să-ți îmbunătățești caracterul și personalitatea, însă fă-o pentru tine! Fii mai bun pentru tine! Evoluează pentru tine! Îmbunătățește-ți viața pentru tine! Schimbă ceva în viața ta, pentru tine, ca să te simți tu bine în pielea ta și astfel să fii mândru de tine! Nu pentru cei din jur! Nu încerca să fii cineva doar pentru a fi pe placul altcuiva. Nu are rost să te prefaci și să nu fii tu, doar pentru ca X să fie încântat de tine. Cine te iubește, te iubește exact așa cum ești. Nu îți ascunde eul și esența! Eul și esența te reprezintă!

Viața este mult prea scurtă ca să îți irosești energia și tinerețea încercând să fi proiecția celor din jur. Fii tu, autentic, original și vei fi ținut minte, vei fi iubit și apreciat, cunoscut ca fiind adolescentul cu o personalitate puternică! Nu te da după cum bate vântul! Stai drept în fața oamenilor, iar ei te vor trata cu respect!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Despre adolescenți și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s