Capsula minune

În dimineața asta m-am trezit cu o idee șoc. Mi-ar plăcea să cumpăr o capsulă minune. La ce mă refer când spun o capsulă minune?! Păi ca orice om am și eu metehnele/defectele mele. Tare mult mi-aș dori să mă trezesc o persoană nouă. Bine… nu chiar nouă, dar măcar o persoană mai bună din toate punctele de vedere, atât psihic, cât și emoțional și fizic. Aș vrea să mă trezesc mai slabă, mai arătoasă, mai sănătoasă mintal și mai bogată spiritual. Aș vrea să pot acumula mult mai multe cunoștințe într-un timp scurt și să le pot găsi „întrebuințarea” mai clar și mai repede decât o fac de obicei. Nu știu dacă ați văzut filmul Limitless cu Bradley Cooper și Robert De Niro, dar vi-l recomand. Chiar dacă filmul este o ficțiune sau nu… la bază are o idee foarte interesantă. În primul rând ne dezvăluie puterea infinită a minții. Ce-i drept, actorul principal, Eddie Morra (Bradley Cooper), devine un geniu în literatură și afaceri datorită unei pastile minune, care îl transformă spectaculos din toate punctele de vedere. Deși pastila este de fapt un drog devastator pentru corp dacă se încetează administrarea ei, cât timp este luată, Eddie Morra devine de-a dreptul invincibil din punct de vedere psihic. Este un film interesant, făcut pe baza romanului The Dark Fields de Alan Glynn, chiar dacă pe alocuri pare cam tras de păr. Totuși recunosc, mie mi-a plăcut.

noni_capsule

De o astfel de capsulă minune am nevoie și eu. Numai că… n-aș vrea să creeze acea dependență și nu mi-ar plăcea absolut deloc să-mi distrugă corpul dacă încetez să o mai iau. Aș vrea o capsulă care să mă ajute, dar la care să pot renunța oricând. Și odată ce renunț, toate cunoștințele, abilitățile și calitățile dobândite să se mențină. Habar n-am dacă există așa ceva, poate cercetătorii științifici lucrează deja la așa ceva, doar că sunt informații secrete pentru noi, publicul larg. Știu că pare un articol de genul teoriei conspirației, dar nu mă costă nimic să visez și să sper. Haideți că revin cu picioarele pe pământ, am stat de ajuns cu capul în nori. Capsula minune nu există, dar pe piață avem Noni capsule – antioxidanți, minerale, vitamine și multivitamine – și toate pentru a ne menține sănătatea și starea de bine. Indiferent că avem nevoie de o mai bună concentrare, o digestie ușoară sau pur și simplu vrem să slăbim, în magazinul online ProduseNoni.ro sigur vom găsi ce avem nevoie. De fiecare dată când vine luna martie, astenia de primăvară își face simțită prezența și o cură de detoxifiere este mai mult decât necesară după 4 luni de mâncare grea, nu credeți?! Eu așa fac în fiecare primăvară și parcă întineresc cu 2-3 ani. Arat mai bine, mă simt mai bine și am o energie de invidiat.

Până la urmă ajung la concluzia că nu am nevoie de o capsulă minune ca să mă simt extraordinar, ci de o viață sănătoasă și de Noni capsule! Dar vreau să știu, voi cum vă mențineți starea de bine? Aveți vreun secret anume? 🙂

produsenoni.ro

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s