Faza de argint – Me2You bijuterii

         Cu ce se accesorizează adolescentele? Ați auzit de Faza de Argint? Dar de Me2You?

        Dacă v-ați pus această întrebare, aflați că adolescentele se accesorizează cu bijuterii, logic! Pe lângă cele câteva genți, de firmă sau nu, și minunații pantofi de toate formele și culorile, adolescentele adoră să poarte bijuterii. Privind în urmă la propria mea adolescență și a prietenelor mele, legat de accesorizare, în viața oricărei tinere se instalează o mare fază! Se numește Faza de Argint și se manifestă printr-o iubire nemaipomenită pentru argint.

bratari me2you

         Eu cred că aveam vreo 15-17 ani când am început să port NUMAI bijuterii de argint și aveam o mare slăbiciune pentru brățările groase din argint și pentru inelele voluminoase din argint. Uitându-mă astăzi la ce se mai poartă în materie de bijuteri, aurul galben a pierdut mult teren în rândul doamnelor și domnișoarelor. În primul rând pentru că este foarte scump și în al doilea rând pentru că acea culoare, galbenul, nu mai este atât de estetică ca în trecut. Pe scurt, nu se mai poartă aurul galben deloc – dă senzația de prost gust, chiar dacă este un metal prețios. Argintul a revenit la putere, mai ales pentru doamnele și domnișoarele care au poziții financiară modeste și nu numai.

inel me2youAzi, chiar dacă am aproape 30 de ani, încă îmi plac bijuteriile de argint și încă port bijuterii din argint. Tot brățările și inelele sunt slăbiciunea mea. De curând am descoperit un magazin online care m-a fascinat de-a dreptul. Se numește Me2You și comercializează bijuterii din argint. Dând un search pe google pe expresia me2you bijuterii, am văzut că magazinul online se plasează pe o poziție foarte bună, cel puțin în regiunea mea. Ceea ce m-a convins să-mi comand de la ei bijuteriile din imagine, au fost prețurile accesibile și garanția că voi primi exact produsele comandate. Cum am putut să fiu convinsă de faptul că voi primi exact ceea ce comand?! Prin faptul că Me2You nu este DOAR un magazin online de înaltă calitate, activează și în două puncte de lucru în București – Centrul Comercial Obor și Unirii. Bijuteriile sunt făcute din argint 925 (procentajul optim pentru o bijuterie de calitate) și sunt comercializate la cele mai bune prețuri. De ce este argintul 925 cel mai bun? În primul rând pentru că nu arată precum mercurul (argintul viu) – adică argintiul acela violent de-ți fură ochii; și pentru că acest procentaj asigură duritatea și rezistența necesară a bijuteriei. Și mai e un aspect, argintul 925 nu se înnegrește. Bijuteriile nu se fac din argint pur, ci au în compoziția lor și alte metale care să confere bijuteriei calitatea necesare din toate punctele de vedere.

        Dar să nu mă înțelegeți greșit, eu nu laud neapărat magazinul, pur și simplu am comandat și mi-a plăcut ce-am primit. De aceea m-am gândit să vă recomand și vouă, dragele mele adolescente senzaționale, magazinul de bijuterii Me2You; asta în caz de treceți și voi prin faza de argint, la fel cum li se întâmplă tuturor fetelor în adolescență. Spor la shopping! 🙂

ATENȚIE!!! Magazinul Me2You crează dependență!!!

me2you

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s