Fii tu!

8113a5f92616d9d488c4964080871921

Dacă te interesează atât de mult ce cred alții despre tine, află că nu vei reuși niciodată să îi mulțumești pe toți. Nu vei putea să fii pe placul tuturor. Nu vei trezi iubirea în toți oamenii. Nu toți te vor admira. Nici măcar nu-ți vor fi toți alături. Dacă te interesează atât de mult ce cred alții despre tine, află că nu vei reuși niciodată să fii tu. Vei căuta să fii mereu proiecția dorințelor lor. Dar oare ei sunt așa cum vrei tu să fie? Ei se ostenesc să-ți facă pe plac? Îți zic eu, NU! Cea mai bună metodă de a fi plăcut și iubit de cât mai multă lume, este să fii tu. Cu cât manifești mai mult din ceea ce simți și gândești, cu atât vei demonstra că ești unic și original.

Nu te osteni să fii pe placul tuturor. Străduiește-te să fii mereu TU! Caută să nu-ți încalci principiile, încearcă să nu-ți trădezi valorile, ține mereu cont de ceea ce-ți dorești, ține cont de ceea ce îți place și nu îți place; și caută să nu faci compromisuri gratuite, doar pentru a-i face cuiva pe plac. Un om care te iubește, nu încearcă să te schimbe. Nu te condiționează să faci lucruri pe care nu ți le dorești și nu te determină să fii proiecția dorințelor lui.

         Fii tu și vei avea înainte o viață fericită, cu oameni care chiar vor merita să le fii alături!

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s