Epilare naturală cu ceară – cea mai bună opțiune

        Adolescenți senzaționali (AS) este într-adevăr un blog care se adresează adolescenților și părinților. Deși nu este un blog pentru fete, astăzi am ales să scriu despre epilarea naturală cu ceară. De ce? Pentru că de la o vârstă foarte fragedă fetele decid să dea jos tot părul de pe ele. Părul este un lucru perfect normal, nu trebuie să vă rușinați din cauza lui. Tocmai pentru că fetele aleg să se epileze de la o vârstă fragedă, m-am hotărât să scriu despre epilarea cu ceară.

         În primul rând, dacă chiar ai de gând să te epilezi de la 12-13 ani, nu o face cu lama. Nu folosi lama de ras! De ce? Pentru că:

  1. Te vei tăia – și nu cred că vrei să te rănești;
  2. Te vei irita – și nu cred că vrei să ai pe piele numai bubițe;
  3. Firele de păr se vor îndesi – în timp, inevitabil din cauza lamei va apărea mult mai mult păr;
  4. Firul de păr se va îngroșa – dacă la început firele de păr sunt extrem de subțiri, deschise la culoare, moi și rare, după ce dai cu lama de câteva ori, vei observa cum firele de păr se îngroasă, se închid la culoare și se întăresc.
  5. Vei fi nevoită să te razi des – dacă epilarea cu ceară durează până la 3 săptămâni, epilarea cu lama vei fi nevoită să o faci odată la trei-patru zile în adolescență și la două zile la maturitate.

epilare naturala cu ceara

 Epilarea naturală cu ceară are următoarele avantaje:

  1. Nu te vei răni – cu ceară n-ai cum să te rănești, n-ai cum să te tai, n-ai cum să pățești ceva, mai ales dacă folosești ceara rece. Într-adevăr vei suferi puțină durere, însă în timp, durerea se va diminua pentru că pielea se obișnuiește cu procedeul de epilare prin smulgere.
  2. Nu te vei irita – dacă după epilare îți hidratezi pielea cu lapte de corp, cremă de corp sau chiar ulei de măsline, pielea ta va fi curată, fină și sănătoasă. Dar în ziua de astăzi există tipuri de ceară care și hidratează pielea.
  3. Firele de păr se vor rări – DA! Este un lucru știut de majoritatea femeilor. Cu ceară firele de păr se răresc, în unele locuri rădăcinile firului de păr sunt smulse definitiv. Și dacă cu epilatorul se întâmplă să crească fire de păr sub piele, lucru nedorit de toate femeile, cu ceară n-ai cum să pățești așa ceva.
  4. Firul de păr nu se va îngroșa – practic nu suferă nicio modificare în acest sens. Rămâne același fir de păr.
  5. Nu vei fi nevoită să te epilezi des – dacă ești blonduță, vei fi nevoită să te epilezi o dată pe lună sau la trei săptămâni. Dacă ești mai brunetă, atunci epilarea naturală cu ceară va ține până la două săptămâni.

Vrei mai multe avantaje de atât?! Cred că nu este cazul! Ți-am spus clar de ce nu este bine să folosești lama de ras și de ce ESTE BINE SĂ FOLOSEȘTI CEARA! Acum, dacă tot am clarificat aceste aspecte, vreau să vă recomand un produs din magazinul Unica-Folosinta.ro – un magazin online abia introdus pe piață, care aparține brand-ului Beauty Class Center. Acest magazin online comercializează în principal ceara pentru epilare și accesorii pentru epilare. Prețurile sunt competitive, iar magazinul se adresează nu doar persoanelor fizice, ci și saloanelor și centrelor de relaxare și înfrumusețare!

          Vă spuneam că vreau să vă recomand și un produs, acesta se numește ceara unică de folosință cu mentă (www.unica-folosinta.ro/produs/ceara-unica-folosinta-cu-menta) și se folosește pentru orice tip de piele și orice tip de păr. Este o ceară liposolubilă cu mentă, care a fost obținută din rășini rafinate prin procese specifice, menită pentru o epilare perfectă. Mirosul răcoritor de mentă persistă și după epilare, lăsând în urmă o piele catifelată și parfumată. Așadar dacă sunteți adolescente și țineți neapărat să vă epilați devreme, vă recomand ceara pentru epilarea naturală cu mentă!

        Aveți grijă de pielea voastră ca de voi însevă! Cum vă păstrați în adolescență, așa veți fi la maturitate!

epilare cu ceara

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s