Nu-i lăsa!

b3dcfacce3f99a8287df1dfc831dc0e1

Nu-i lăsa! N-au niciun drept asupra ta! Nimeni nu-ți poate spune că nu poți! Tu poți! Dacă vrei, poți! Nu există vise prea mari, singura piedica este frica! Nu lăsa teama și puișorii lași din jurul tău să te oprească! Evită efectul de turmă. Nu intra in limitările mentalității în masă. Fugi de mulțime ca dracul de tămâie! Nu există limite! Omul este capabil să înfăptuiască tot ce visează! De cine vrei să asculți? De tine? Inima ta care îți spune că ceea ce vrei să faci este exact ceea ce trebuie sau de ei? Ei cei care n-au ieșit niciodată din conul de umbră. De ei care n-au făcut niciodată nimic măreț. Ignoră-i! Nu există limite, repet. Și când ți se va spune, nu poți, tu de fapt să nu te sperii, ci să fii și mai îndârjit, să demonstrezi că poți și că nimic nu-ți poate sta în cale! Nici măcar cele mai mari obstacole sau piedici nu te pot opri!

Nu lăsa mințile înguste să te convingă că visele și visurile tale sunt prea mari! Așa se diferențiază geniile de mediocri, prin curaj și determinare! Tu cât de convins ești că poți?

Acest articol a fost publicat în Motivational și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s