Donează 2% pentru copiii bolnavi sau saraci

        Dragi adolescenți senzaționali, până acum nu am scris despre niciun caz umanitar pe acest blog. Nici acum nu o s-o fac, în schimb am o rugăminte la voi. Să vă convingeți părinții să se implice într-o acțiune umanitară. Această acțiune nu presupune mare lucru, nici prezența lor și nici măcar nu trebuie să doneze bani, ci dacă vor să doneze 2% din impozitul pe profit Asociației Umanitare Misiunea Speranță pentru România. Practic din impozitul pe care părinții voștri îl plătesc statului lună de lună, au șansa de a redirecționa 2% din suma către diverse acțiuni. Dacă părinții donează 2%, nu înseamnă că pierd ceva din salariu, din contră, primesc aceeași bani pe care îi iau de obicei.

asociatie umanitara

           Cei 2% pe care salariații îl plătesc statului sunt o ocazie excelentă de a profita de posibilitatea oferită de lege pentru a sprijini împreună cu Misiunea Speranță pentru România, nevoiașii din toată țara. Direcționarea celor 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizează foarte ușor, prin completarea unei simple cereri, cerere pe care o puteți găsi în link-ul de mai sus. După ce documentul este completat, acesta trebuie trimis la direcția locală de finanțe.

         Asociația Umanitară Misiunea Speranță pentru România luptă pentru viață, pentru sănătate și pentru combaterea sărăciei. Sunt ajutați copiii bolnavi de cancer și de leucemie, copiii și bătrânii străzii, dar și familiile foarte sărace. In portofoliu de activitate al asociației umanitare intră următoarele proiecte: adăpost pentru bătrânii străzii, fă un bătrân fericit, ei au nevoie de o casă, ajută un copil să devină adult, ajută persoane cu handicap, ajută copiii străzii, susține cantina săracilor, slvează o viață, trimite un copil la școală, susține familii cu mulți copii, ajută pentru tratament, caritate.

leucemie

         Dacă individual ne este foarte greu să facem donații, pentru că toți avem neajunsuri, probleme și multe cheltuieli, prin direcționarea acestui impozit de 2%, putem ajuta fără să oferim niciun ban în plus din buzunar. În acest fel putem susține viața și sănătatea. Putem ajuta copiii de pretutindeni să aibă ce mânca și nu numai, să mergă la școală și să ducă o viață pe cât posibil de normală. Așadar rugămintea mea este să vă anunțați părinții de lupta zilnică pe care Asociația Umanitară Misiunea Speranță pentru România o duce și convingeți-i să doneze 2% din profitul pe venit!

        Împreună putem deveni o populație altruistă și implicată în ajutarea celor nefericiți!

misiunea speranta pentru romania

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s