E lege: cadouri haioase pentru baieti

          Dragi adolescenți senzaționali, vine Ziua Îndrăgostiților, nu-i așa? Vine în pași alerți, nu așa oricum! Vârsta adolescenței este și perioada celor mai multe și mai intense iubiri. Stau și mă uit în urmă… m-am îndrăgostit de 1000 de ori în adolescență. Dar pe cât de repede mă îndrăgosteam, pe atât de repede îmi trecea. Recunosc, și pentru mine Valentine’s Day era o zi foooarte importantă, nici n-aveți idee cât de creativă eram cu cadourile. Ce-i drept, n-aveam prea mulți bani, așa că salvarea erau întotdeauna minunatele cadouri haioase. Cu un cadou haios n-aveam cum să dau greș. Era o amintire, puteam crea un impact imens, de neuitat aproape.

        Dar voi, dragi adolescenți, ce veți oferi de Ziua Îndrăgostiților? Vă gândiți la cadouri romantice sau la cadouri haioase? Ce-i drept… fetele preferă cadourile romantice. Domnișoarele sunt sensibile și se așteaptă să primească cadouri pe măsura sentimentelor colosale pe care le au. Căci da, în adolescență se iubește mult și intens. În schimb băieții apreciază foarte mult cadourile haioase. Ei nu prea sunt „mișcați” dacă primesc jucării de pluș, inimi din catifea, brățărele cu inimioare sau bomboane de ciocolată. Ei se bucură dacă primesc ceva comic, dar care să aibă și legătură cu pasiunea lor cea mai mare. Ca un pont, băieților le plac mașinuțele (sunt unele soficate care pot sta la loc de cinste pe birou), brelocurile, brichetele, scrumierele, zarurile, cărțile de joc, jocurile de șah, remmi sau table, tricourile personalizate, căciulile haioase, etc. Aveți o mulțume de opțiuni. Dacă veți personaliza cadourile, dacă le veți amprenta cu o notă super amuzantă, atunci sigur veți reuși să impresionați orice băiat, oricât ar fi el de pretențios.

         Dacă aș mai fi adolescentă, nu știu ce aș face cadou, dar știu sigur ce-aș vrea să primesc. Până la urmă cred că și la vârsta asta m-ar amuza teribil un astfel de cadou. Pe vremea mea… de parcă au trecut 50 de ani, erau niște stilouri care aveau pe ele niște fete drăguțe. Dar nu erau numai drăguțe, dacă aplecam stiloul, fata rămânea fără haine. Habar n-am cum fuseseră aplicate șmecheriile alea pe stilourile respectiv, dar erau foarte amuzante. Din ce știu, la vremea aceea au făcut furori deși erau cam scumpe. Habar n-am dacă se mai fabrică, probabil sunt depășite, însă mie mi s-au părut foarte comice și cred că ar avea efect chiar și-n 2015. Dacă știți vreun loc de unde pot cumpăra un astfel de stilou, nu ezitați să-mi spuneți. De primit cred că nu mi-l va dărui nimeni.

          Happy Valentine’s Day, guys! 🙂

cadouri talida

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s