Dacă ești în căutarea unui trusou de botez, nu uita de Atelierele Cris

Corina și Daniel se cunoscuseră când amândoi aveau aproape 30 de ani. A fost dragoste la prima vedere. Erau sufletele pereche, așa că iubirea lor a decurs firesc și normal. După un an de zile s-au căsătorit și nouă luni mai târziu a venit pe lume minunea lor, Cristian Andrei. Andrei le-a întregit căsnicia și i-a făcut să se iubească mai mult decât niciodată. Dar cum lucrurile nu merg niciodată ca-n povești, când veni vremea să boteze copilul, pregătirea marelui eveniment aproape că se transformă într-un coșmar. Corina a căutat în tot orașul un trusou botez de calitate, dar oricât s-a străduit, nu a reușit să găsească niște costumașe pentru botez care să întrunească toate calitățile pe care ea le aștepta de la minunatul trusou. Voia un trusou dintr-un material foarte bun, preferabil brodat și neapărat cu motive tradiționale. Nunta lor fuseseră una românească, numai cu elemente tradiționale, li se părea normal ca și botezul să fie organizat la fel.

Trusou Botez Traditional Baieti Ingerasi

           Însă socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, iar Corina nu n-a găsit nicăieri în Buzău un magazin fizic care să comercializeze trusouri de botez personalizate cu elemente tradiționale. Era foarte mâhnită din cauza faptului că trebuia să îmbrace copilul elegant, când de fapt voia să îl îmbrace tradițional. Până și rochia ei de mireasă fusese modernă dar cu motive tradiționale. Fusese din dantelă, cu broderie, iar la mijloc purtase o panglică groasă din mătase, de vreo 15 centimetri lățime, în culorile tricolorului. Era atât de mâhnită că trebuia să își reimagineze petrecerea de botez încât începu să plângă într-o zi. Dar salvarea veni tocmai de la nașa copilului care pe neașteptate veni la ei acasă cu un trusou botez personalizat, așa cum își dorise dintotdeauna Corina.

– Doamne, nașă, unde ai găsit acest minunat trusou de botez? Spuse Corina cu ochii aproape în lacrimi.

– Păi… l-am luat din Atelierele Cris, știi sloganul lor, „Răspundem nevoii dumneavoastră de frumos”! Spuse nașa uimită de reacția finei.

– Nu, nu știam de acest magazin. Habar n-aveam! Am căutat trusouri de botez tradiționale în tot Buzăul și n-am găsit.

– Eu nu l-am luat dintr-un magazin fizic, l-am comandat online.

– Cuuummm??? Online?

Costum Botez Traditional Baieti Alexandru– Da, online! Și știi de ce?! Pentru că la Atelierele Cris găsești numai produse unicat, pentru că broderiile sunt întotdeauna deosebite, pentru că toate hăinuțele pentru botez sunt din materiale de o calitate superioară, din bumbac 100%, certificate OekoTex. Broderiile sunt realizate la comandă și dacă părinții preferă așa, sunt realizate în ton cu invitațiile de botez. Aceste broderii sunt realizate din ață de calitate, iar culorile nu se decolorează în timp. De fapt trusourile rezistă întotdeauna în timp și pot fi date mai departe sau transmise din generație în generație. Și deși ar fi greu de crezut, personalizarea se realizează gratuit. Greu de crezut, nu? Toate lucrușoarele sunt trimise prin curier rapid, iar livrarea este gratuită la un set pentru botez complet.

– Set complet? Adică cum? Întrebă Corina.

– Adică un trusou pentru botez Gold și o lumânare pentru botez personalizată.

– Wow! Interesant! Și ai luat și o lumânare personalizată?

– Da, am luat!

– Nașă ești minunată! Dar spune-mi, cum sunt prețurile?

– Prețurile sunt foarte accesibile! Dacă ar fi să fac un raport calitate-preț, atunci aș spune că prețurile sunt chiar excelente! Dacă îți place acest trusou, să știi că am luat și o trăistuță brodată cu motive tradiționale, pe care o poate folosi mai târziu la grădiniță. Părerea mea este că sunt extraordinar de frumoase și merită fiecare bănuț. De exemplu trăistuța este realizată din 2 straturi cu interior permeabil, exterior din lână, ciucurași și este brodată în ton cu trusoul. Munca celor de la Atelierele Cris este o adevărată operă de artă. Gândește-te cât efort este depus pentru fiecare trusou și costumaș handmade! Și nu comercializează numai trusouri, ci și cutii personalizate pentru trusouri, cutii pentru prima șuviță, lumânări pentru botez personalizate, bavete, hăinuțe pentru botez, hăinuțe pentru botez tradiționale, pături pentru botez, perne decorative și multe altele! Și majoritatea pot fi folosite și după botez, cum sunt plăpămioarele și păturicile.

– Wow, nașă! Chiar că sunt adevărați artiști!

– Așa este, chiar aveam nevoie de lucrușoare frumoase. Mă bucur că i-am descoperit! Deci chiar îți place trusoul?

– Este minunat! Este atât de fin și de frumos! Îl ador! M-ai făcut atât de fericită! Spuse Corina entuziasmată!

– Atunci o să mai cumpăr de la ei și pentru viitorul fin. Acum că am descoperit plăcerea de a boteza, sigur îmi doresc o echipă de fotbal, dar de fini!

– Mulțumesc, nașă! Andrei va fi creștinat așa cum am visat dintotdeauna! Îți mulțumesc din suflet, spuse Corina îmbrățișând-o cu mult drag!

Atelierele Cris Trusouri Hainute Botez

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s