Micile servicii sunt acelea pe care am ajuns să le iubim

Vedem din ce în ce mai multe lucruri care ne stârnesc zâmbetul, care ne fac să ne gândim că viața merită trăită cu adevărat. Sunt acele lucruri esențiale, prezente în viața noastră în care nu mai avem cum să ne implicăm singuri pentru sunt prea multe persoane care împărtășesc aceleași pasiuni cu ale noastre.

Există oameni care livrează produse pe bicicletă pentru că iubesc să se plimbe pe bicicletă și au ales să își transforme pasiunea în afacere. Există oameni care fac jurnale, șepci, haine și le concep într-un mod manual tot din pasiune, ajungând să-ți transforme și ei pasiunea într-o afacere. Există foarte mulți oameni care iubesc ceea ce fac, și pentru ei totul la început era o simplă joacă. O joacă ce mai apoi a ajuns să se transform în ceva cu adevărat profitabil.

food

Astfel de servicii și platforme au început să fie din ce în ce mai iubite pentru că, pe lângă faptul că au izvorât din niște pasiuni, au avut potențialul de a satisface niște nevoi esențiale în viața de zi cu zi a oricărui om.

Și având în vedere că printre nevoile esențiale ale omului intră nevoia de hrană, au apărut și aici servicii de care ne putem bucura. Aceste persoane gătesc din pasiune și, așa cum am exemplificat și mai sus, au ajuns să-și transforme pasiunea în afacere.

Probabil îți amintești momentul adolescenței, acela în care stăteai cu părinții acasă și aceștia îți pregăteau mâncarea. Acum că ai ajuns să fii pe cont propriu, probabil că realizezi cât de mult timp petreci în bucătărie. Cum ar fi dacă timpul respectiv ar fi alocat altor activități?

Dacă ești de părere că mâncarea pe care o mănânci ar putea fi gătită de altcineva și totodată livrată către tine de acele persoane, atunci un astfel de serviciu poate fi disponibil la două minute distanță, prin intermediul unei aplicații, pentru iOS sau Android.

panda

Am aflat de aceasta campanie de pe http://www.burnandglow.blogspot.ro!

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s