Arta anului 2015 – margelitul

        Adolescenții sunt inteligenți din naștere! Știu să umble pe cele mai complexe și sofisticate gadgeturi, sunt creativi, sunt inventivi, unii dintre ei au învățat de la părinți până și diverse îndeletniciri. Dintre pasiuni, fetele sunt adesea atrase de make-up, hair styl și nail art. Dar mă întreb: câte adolescente simt chemarea artei mărgelitului? Câte știu să facă bijuterii handmade? Sunt foarte curioasă să aflu și v-aș fi foarte recunoscătoare dacă mi-ați lăsa un comentariu, spunându-mi câte dintre voi știți să mărgeliți. Recunosc că make-up-ul, hair styl-ul și nail art-ul sunt ocupații mai stylish, însă mărgelitul este o artă pentru spirit, pentru suflet.

margele

       Vă propun un experiment, dragele mele doamne și domnișoare. Să spunem că v-ar încânta ideea de a face bijuterii handmade. Să spunem că v-ar plăcea să începeți ceva nou. Să spunem că v-ați dori să învățat să mărgeliți. De unde ați începe? Sfatul meu este să începeți de la minunatele mărgele pentru handmade. Pe lângă tot felul de ațe, sârmulițe, cordeluțe, șnururi și alte accesorii pentru bijuterii handmade, materia de bază sunt mărgelele. Fără mărgele nu puteți mărgeli. Fără mărgele bijuteriile n-ar fi prea „ochioase”. De aceea, dacă vreți să luați parte la experimentul meu: acela de a învăța ceva nou, care s-ar putea transforma într-un hobby pentru o viață sau într-o profesie frumoasă ca nicio alta, atunci trebuie să știți că vă puteți procura mărgele pentru handmade din magazinul online BijuteriiDinMargele.eu. Aici veți putea găsi mărgele Toho, mărgele superduo, mărgele fire polish, mărgele din sticlă presată din Cehia, perle de cultură, mărgele din sticlă, pietre semiprețioase, mărgele cabochon, mărgele din lemn, mărgele din acril și multe alte modele fabuloase de mărgele, la prețuri mai mult decât accesibile.

        Gândiți-vă că prin mărgelit veți putea să jonglați cu strălucirea, veți putea să vă jucați cu culorile, veți putea crea modele nemaipomenite și nemaivăzute inspirate din VIAȚA pe care o vedeți cu ochii minții peste tot în jur. Veți putea crea artă chiar din mâinile voastre și în plus, ați putea câștiga bani buni și curați din mărgelit. Bijuteriile handmade se vând ca pâinea caldă. La mare căutare nu mai este diamantul, nici aurul și nici argintul. În ziua de astăzi frumosul poate fi cumpărat și purtat pe bani puțini, iar voi veți putea fi creatorii. Cei care au născut din sufletul și din mâinile lor cele mai frumoase bijuterii, din dragoste pentru artă, feminitate și desăvârșit.

         Ce spuneți, veți lua parte la experimentul meu? Veți îndrăzni să vă apucați de mărgelit?

        P.S. Am uitat să menționez că mărgelitul poate fi o terapie pentru trup, suflet și minte! De ce să dați bani la psihologi când puteți mărgeli?! 🙂

logo

Publicitate
Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s