Carti de psihologie pentru adolescenti

     Dragi adolescenți, din păcate în ultima perioadă am neglijat, oarecum, acest blog. Mai mult decât blogul în sine, v-am neglijat pe voi. Țin să precizez că timpul mi-a dat foarte mult de furcă și nu am mai reușit să scriu despre subiectele care vă interesează pe voi cu adevărat. Cu toate acestea, voi ați continuat să citiți blogul, mi-ați trimis mailuri, mi-ați pus întrebări diverse, pe teme diverse, însă eu nu am putut să răspund tuturor. Deși nu veți crede, sunteți în număr foooarte mare și îmi este extrem de greu să răspund tuturor.

      Unii dintre voi mi-ați cerut ajutorul privind relațiile personale, alții ați vrut sugestii și păreri despre relația adolescent-părinte, unii pur și simplu ați vrut să vă înțelegeți mai bine pe voi înșivă, însă majoritatea dintre voi mi-ați spus că v-ar plăcea să știți mai multă psihologie. Ba mai mult decât atât, unii dintre adolescenți se gândesc serios să urmeze Facultatea de Psihologie. Un lucru extrem de bun, dacă voi considerați că aceasta este vocația voastră. Mi-ați cerut să vă dau exemple ba de cărți de psihologie, ba de cărți psihologice. M-a surprins inițiativa voastră. Îmi dau seama că tineretul din ziua de astăzi nu numai că este atras de lectură, mai mult decât orice, este atras de cunoaștere, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

 limbajul_trupului_n_dragoste_de_allan_i_barbara_pease_1Tocmai pentru că știu că vă doriți să citiți cât mai multe cărți cu caracter psihologic, astăzi vă recomand Librăria de Psihologie – LibrariaDePsihologie.ro. V-aș fi putut recomanda chiar eu câteva cărți, însă fiecare dintre voi aveți o anumită nevoie, vă doriți să aflați mai multe lucruri despre un anumit subiect, iar asta înseamnă că recomandările ar trebui să le fac în funcție de „setea” voastră. Însă eu am încredere în judecata voastră și știu că vă puteți alege singuri cărțile pe care v-ați dori să le citiți. Aici veți găsi cărți de psihologie, cărți despre comunicare, cărți motivaționale, cărți despre dezvoltarea personală, cărți despre autocunoaștere, cărți despre limbajul trupului, cărți educative, cărți despre psihologia sexualității, cărți despre psihologia femeii, cărți despre psihologia bărbatului, cărți despre psihologia cuplului, cărți despre psihologia vârstelor, cărți despre psihologia religiilor, cărți pentru suflet, cărți despre psihologia socială și foooarte, foarte, multe alte cărți cu caracter psihologic care vă vor ajuta în dezvoltarea și evoluția personală.

img1andrada

       Mai mult decât atât, cărțile au un preț extrem de accesibil. Veți găsi în librărie cărți care costă numai 8 lei. Iar o parte din banii din vânzări se duc către scopuri umanitare. Comandarea unei cărți duce la salvarea vieții Andradei Uskar, în vârstă de 17 ani, care suferă de leucemie. Ea poate fi salvată numai dacă strânge 40.000 de euro, bani cu care își va putea continua tratamentul în Italia, la policlinica San Mattei din Pavia. Comanzi o carte și contribui la salvarea vieții Andradei și la dezvoltarea ta pe plan emoțional, intelectual și social. De la o simplă carte pot porni lucruri spectaculos de frumoase. Aceste cărți de psihologie se adresează oamenilor de toate vârstele. Fie că ești adolescent sau deja matur, să-ți dorești să știi mai multe, nu este niciodată prea târziu.

         Află cine ești, învață să cunoști oamenii și-ți vei pava drumul în viață cu laurii succesului!

           Vă pup, dragii mei!

logo-lib-psihologie

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Carti / Recenzii, De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Carti de psihologie pentru adolescenti

  1. M-am uitat pe site-ul ăla și sincer nu am știut ce carte ar trebui s-o citesc, că mi s-ar potrivi.. Îmi poți da niște sugestii având în vedere că am 14 ani, te rog? 🙂 P.S.: Am tot auzit de cărțile lui Osho..Tu ce părere ai despre ele?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s