Din Danemarca până-n România, doar un contract și-o strângere de mână!

        La casa unui om se strâng multe lucruri într-o viață. Așa i s-a întâmplat și Ioanei, care după douăzeci de ani de locuit în Danemarca, și-a dat seama că România îi lipsesea, așa că se hotărî să se întoarcă acasă. Hotărârea fu rapidă, însă demararea demersurilor de mutare nu erau tocmai ușoare. Avea prea multe lucruri, mult prea multe. În Danemarca își făcuse o casă imensă, își cumpărase o grămadă de mobilă, electronice și electrocasnice, câte și mai câte, tot ce poate avea un om înstărit. Imobilul îl vându repede, însă la mobilă nu voia să renunțe. Era de cea mai bună calitate. Așa că ce credeți că a făcut? Își sună familia din România și-i rugă să-i facă legătura cu o firmă de transport marfă. Zis și făcut, familia o puse numaidecât în contact cu compania TransportMarfa-International.ro.

TransportMarfa-International.ro

        Rămase plăcut surprinsă să afle că INTER Transports aveau o experiență de peste douăzeci de ani, tot atât de mulți ani cât locuise ea în Danemarca, iar transporturile pe care firma le executa nu erau numai rutiere, opera și maritim și aerian. Ei efectuau curse europene, dar și în anumite destinații speciale din Rusia sau Orientul Mijlociu. Noroc că nu locuise în Orientul Mijlociu, din Danemarca lucrurile păreau mai simple după spusele celor de la firma de transport. Ceea ce îi plăcu cel mai mult Ioanei la această companie, fu tocmai soluțiile flexibile și personalizate, care corespundeau perfect nevoilor și cerințelor ei. Își dorea foarte mult ca transportul să se realizeze rapid și sigur. Sub nicio formă nu-și dorea ca în România să-și descopere mobila zgâriată sau ruptă. Ea luase în calcul totul: greutatea, volumul, timpul scurt de livrare și caracteristica delicată a propriei mobile. Era pregătită chiar dacă trecea prin ceva nou. Însă avea încredere în experții de la INTER Transports și se bucura din partea lor de promptitudine, punctualitate și siguranță deplină în efectuarea transportului.

         După o discuție cu specialiștii, în care aceștia i-au prezentat toate opțiunile, costurile și au sfătuit-o ce alegere ar trebui să facă pentru mutarea din Danemarca, Ioana a optat pentru transportul aerian. Familia îi găsise deja o nouă casă în București, nu trebuia decât să mai ducă mobila și-ar fi putut să se mute oricând. Nu voia să aștepte zile întregi pentru ca lucrurile ei să ajungă în România, așa că alese cea mai bună și mai rapidă soluție pentru ea. Au bătut palma, s-au înțeles la bani printr-un contract semnat de ambele părți și în câteva ore Ioana era la București, decărcând mobila-i prețioasă. Deși fusese ruptă aproape total de România în cei douăzeci de ani, Ioana își dădu seama că țara își păstrase căldura, iar oamenii deveniseră adevărați profesioniști în domeniile lor de activitate, așa cum simțiseră și cu specialiștii INTER Transports. Era plăcut surprinsă și era ferm convinsă că luase cea mai bună decizie, aceea de a se întoarce acasă. Însă întoarcerea în țară n-ar fi fost nicicând efectuată mai în siguranță fără ajutorul celor de la INTER Transports.

         Oh, și uite așa totul e bine când se termină cu bine!

InterTransport

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s