Transporta marfa in siguranta

       Cine spune că România nu face afaceri cu străinătatea, se înșeală amarnic! Dar… poate că nu neapărat România ca țară, ci mai degrabă afaceriștii de la noi care importă și exportă marfă de pretutindeni. Ideea este următoarea: să aduci marfă dintr-o altă țară, nu e tocmai ușor, ai nevoie de mașini imense ca să poți realiza transportul. Și-n general afaceriștii nu-și cumpără propriile tiruri, ci apelează la o firmă specializată de transport marfă, cum este și SpedOrient.com, o firmă înființată în Suceava, care activează din 1991 și care are ca obiect principal de activitate serviciile de transport marfă internațional și intern. Italia, Germania, Franța, Spania, Portugalia, Austria, Anglia, Belgia, Polonia, Grecia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Turcia sau România – transportul se realizează eficient și sigur, la prețuri competitive. Recomand această firmă nu doar pentru ajutorul ireproșabil și pentru renumele pe care și l-a consolidat în timp, dar și pentru varietatea de servicii pe care compania Orient le oferă.

orient2

Dar haideți să vă spun mai multe despre serviciile Orient:

– Transport marfă – servicii complete în domeniul transporturilor de marfă interne și internaționale și al transporturilor special periculoase;

– Transport agabaritic – cu o experiență extrem de mare în domeniul transportului agabaritic de utilaje agricole, utilaje pentru construcții, piloni de beton, rezervoare combustibil, transformatoare, generatoare, silozuri, instalații eoliene, structuri metalice, motoare și multe altele.

– Transporturi speciale – acele mărfuri periculoase de transportat cu caracter toxic. Exemplu: substanțe chimice nocive, toxice, substanțe explozive sau radioactive, a căror tranzit se realizează în condiții de maximă siguranță.

– Închirieri macarale – un departament special în cadrul companiei care se ocupă numai de închirieri macarale.

        Și ca să fiți pe deplin convinși de profesionalismul companiei Orient Spedition, trebuie să știți că echipa care stă la baza firmei, este farmată din oameni tineri, excelent pregătiți în domeniu, într-un cuvânt: profesioniști. Aici activează șoferi cu experiență, mecanici auto, electricieni, cât și personal specializat în activități de birou. Toate transporturile sunt monitorizate atent, astfel încât toate mărfurile să ajungă timp, exact la termenul stabilit. Însă cine dorește informații, poate apela oricând numerele de telefon afișate pe site-ul companiei.

         Așadar dacă trebuie să transportați marfă, nu ezitați să apelați la firma specializată în domeniul transporturilor, Orient Spedition! Siguranță înainte de toate!

orient

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s