Banii sunt efemeri, cadourile sunt de neuitat

         V-ați întrebat vreodată cum își poate apropia un șef angajații? V-ați gândit că un mic gest ar putea câștiga loialitatea și simpatia unui om? Dacă nu… ar fi bine să o faceți începând de acum!

        Banii sunt efemeri, dintotdeauna au fost. Vin și se duc. Sunt niște hârtii imaginare prin care ne cumpărăm cele necesare. Unii se mulțumesc cu puțini bani, alții vor din ce în ce mai mulți. Însă niciodată banii nu vor putea rivaliza cu un cadou REAL, palpabil, care să impresioneze de la înfățișare, până la conținut. În ziua de astăzi din ce în ce mai mulți șefi fac cadouri angajaților săi. Când? De sărbători, cu ocazia zilelor onomastice sau aniversare, drept răsplată pentru o anumită reușită sau din diverse motive știute de ei. De ce? Pentru că astfel angajatul realizează că este apreciat, iar munca lui este răsplătită nu numai prin salariul primit, ci și prin cadouri extra, care vor fi primite cu încântare. Bonusurile în bani se cheltuiesc repede și se dau uitării repede, însă cadourile corporate nu sunt aproape niciodată uitate.

       De exemplu, dacă eu aș fi fondatoarea și deținătoarea unei firme, chiar și de dimensiuni mici, aș oferi coșuri cadou. De ce coșuri cadou și nu altceva? Pentru că aceste coșulețe cu produse delicioase de pe CosuriCorporate.ro sunt perfecte atât de Crăciun, Paște, Anul Nou, cât și pentru luna Martie; și conțin produse pentru toată familia. Da, eu nu aș viza numai angajatul, ci întreaga lui familie. Prin intermediul acestui magazin online aș putea personaliza fiecare coș, în funcție de familia angajatului. Și cum o familie implică soț, soție și copii, atunci coșurile vor conține ceva de băut pentru soț, cafea și/sau un lichior fin pentru soție și dulciuri pentru copii. În felul acesta aș ajunge la inima angajatului pentru că m-am gândit și la cei de acasă, nu doar la el. Un astfel de gest nu ar rămâne indiferent. Cum să nu respecți un șef care te trimite acasă cu un coș plin cu bunătăți, care va aduce bucurie și entuziasm întregii familii?!

Cadoul CS25 - Pret 109,99+TVA-700x526

       Vorbind strict de coșuri, acestea sunt cu adevărat superbe, din răchită sau din carton, împletite sau în diverse forme, mărimi și culori. Iar conținutul coșurilor este realmente magic: vin, șampanie, cognac, lichior sau whisky, cafea, ciocolată, praline, bomboane, panettone sau cozonac, câte și mai câte, toate spre deliciul tuturor, de la mic la mare! Trebuie să recunosc că eu nu am primit niciodată un asemenea coș cadou, dar mai mult decât atât, mi-ar plăcea să fac cadou eu însămi coșurile corporate. Sunt un dezastru în bucătărie, nu știu să fac dulciuri și nici nu mă pricep să aleg băuturi fine, așa că ajutorul specialiștilor de la CoșuriCorporate.ro este o fericire pentru mine. Dar din păcate nu sunt șefă și nu am o firmă. Cel mult pot cumpăra câteva coșuri pentru membrii familiei mele și atât. Însă… constat cu dezamăgire că firmele mici nu fac asemenea cadouri, multinaționalele sunt cele care fac așa gesturi generoase. Dar consider că nu banii sunt problema, ci deschiderea către nou. Banii sunt făcuți să circule, din puțin poți face lucruri mari. Oferă un astfel de coș cadou și angajatul își va recăpăta tonusul și pofta de muncă. Coșurile corporate nu sunt numai cadouri, ci și mici imbolduri care trasează direcția ÎNAINTE – „înainte cu putere, dragul meu angajat, ești pe drumul cel bun, munca ta este apreciată, împreună evoluăm, împreună ne îndreptăm pe calea succesului!”

       Așadar, dragi șefi de pretutindeni, nu vă mai împiedicați de bani. Nu vă gândiți că n-aveți sau aveți prea mulți încât să-i dați sub formă de bonusuri, ci oferiți cadouri REALE, menite să impresioneze și să fericească întreaga familie a angajatului. Așa veți câștiga aprecierea și loialitatea în rândul angajaților dumneavoastră. Reflectați puțin, ce v-ar plăcea mai mult: un plic cu bani sau un cadou surprinzător care să vă trezească emoțiile? Vedeți? Am dreptate!

cosuri cadou

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s