Unica de Revelion

       Cine se scoală de dimineață, departe ajunge! Dar cine se-mbracă din timp, gătit va fi! Cam astea sunt motto-urile vieții mele. Da, da! Nu las pe mâine ce pot face astăzi. Și tocmai pentru că moda și dorința de a arăta impecabil, sunt foarte importante pentru mine, îmi pregătesc din timp ținutele pentru ocaziile speciale. Provin dintr-o familie mare, am mulți prieteni și lună de lună am câte o petrecere la care trebuie să ajung. Indiferent că e nuntă, botez, zi de naștere sau zi onomastică, aproape la fiecare două săptămâni am motiv de „dezmăț”. Când eram mică eram foarte băiețoasă, pantalonii erau la ordinea zilei. În prezent sunt o femeie în toată puterea cuvântului și evit pe cât posibil hainele masculine. Iubesc rochiile! Mai cu seamă fabuloasele rochii de seară! Consider că o femeie este de trei ori femeie dacă se îmbracă în rochii și fuste. Feminitatea este reprezentată de rochii. Iar frumusețea unei femei se întregește atunci când dama respectivă se înveșmântează într-o rochie fină, dintr-un material prețios, într-o culoare vie, care s-o avantajeze din toate punctele de vedere.

 rochie de searaSuntem femei, suntem frumoase, avem trupuri perfecte și este păcat să ne ascundem sub haine largi sau grosolane. De aceea vă invit, dragile mele doamne și domnișoare, să renunțați la hainele care vă umbresc siluetele și să adoptați ținute feminine și elegante. Rochii, frumoasele mele, rochii! Nu uitați că este noiembrie! În curând vin sărbătorile! Oare v-ați pregătit rochiile pentru Sfântul Andrei, Crăciun, Sfântul Ștefan și Revelion?! Dacă nu, ar fi timpul să o faceți! Eu deja am bătut internetul în lung și-n lat și-am decis ca anul acesta să-mi cumpăr rochiile pentru sărbători din magazinul online RochiiFashion.ro. Este un magazin pe care l-am descoperit de curând, dar care m-a convins numai din informațiile și fotografiile dezvăluite pe site. Aici veți găsi cele mai spectaculoase și inedite ținute vestimentare. Este un magazin născut din dragoste pentru frumos și feminitate. Rochii de ocazie, rochii elegante, rochii pentru Revelion, rochii de mireasă, rochii lungi, rochii scurte, haine casual sau accesorii, veți găsi tot ce aveți nevoie, la prețuri competitive. Indiferent de evenimentul pe care vreți să-l onorați, dacă sunteți în căutarea unei rochii deosebite, aici veți găsi NU una, ci zeci de rochii care vă vor transforma în adevărate apariții pin-up. Un simplu search după model sau culoare și rochia visurilor vi se va ivi înaintea ochilor. Vrei să fii frumoasă? Vrei să fii seducătoare? Vrei să fii o adevărată femeie? Atunci caută ROCHIA pe RochiiFashion.ro.

        Mie de exemplu mi-a picat cu tronc rochia din imaginea de mai sus! Aproape toate femeile se îmbracă în roșu în noaptea de Revelion. Eu vreau să fiu unică. Roșul îl voi purta pe dedesubt, nicidecum nu voi lăsa focul care mocnește în mine să iasă la iveală. Roșul reprezintă, pentru mine, intimitatea. În schimb albastrul acesta regal al rochiei, îmi inspiră eleganță, măreție și unicitate. Voi arăta spectaculos în această rochie, voi fi desăvârșită și sigur toate privirile vor fi ațintite asupra mea. Voi trezi admirația bărbaților și invidia femeilor. Dar nu contează, ceea ce îmi doresc este să mă simt și să arat bine. Dar și să dau o lecție valoroasă femeilor: îndrăzneala și curajul sunt elemente ce nu ar trebui să lipsească niciunei femei. Puțin curaj, un strop de îndrăzneală, o rochie pe măsura personalității și sigur femeia respectivă va fi o apariție de neuitat. Credeți-mă vorbesc din experiență!

        Și da, aceasta va fi rochia pe care o voi purta în noaptea de Revelion. Am încredere în alegerea mea și-n magazinul RochiiFashion.ro! Acum eleganța și feminitatea sunt la un click distanță! Eu aleg să fiu femeie și să mă comport ca atare! Voi cu ce vă veți îmbrăca de sărbători, frumoasele mele cititoare?

logo

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s