Botez cu scaun auto

Salutare dragii mei, vreți să știți cum am devenit eu cea mai inspirată prietenă? Ei bine, m-a pricopsit Dumnezeu cu o mulțime de prietene care între timp au devenit mămici. De când mă știu, copiii au fost un motiv de sperietură pentru mine. Nu pentru că nu-mi plac, ci pentru că este ATÂT de greu să fii părinte și nu cred că m-aș putea împăca vreodată cu gândul că am eșuat ca mamă. Așa că am fost pusă în situația de a fi „mătușică” de la distanță așa. De fiecare dată când mi-am vizitat prietenele la spital, le-am dus flori și jucării de pluș. Am o manie ca prima jucărie a copilului să fie de la mine. Însă când a fost vorba de botezul unuia dintre „nepoțeii” mei, a trebuit să fiu mult mai creativă. Și cum nu sunt niciodată inspirată când vine vorba de copii, ce credeți că i-am cumpărat unui micuț la botez?! Un scaun auto! Exact! Un super scaun auto așa cum numai în magazinul BabyPlus.ro puteți găsi. Dar… trebuie să recunosc că am avut MARI emoții. Aș fi putut cumpăra un pătuț, un cărucior sau un premergător, însă scaunul auto mi-a făcut cu ochiul. Mă așteptam să fiu ridiculizată din cauza cadoului meu neinspirat. Și când colo… am fost mai apreciată decât toți invitații la un loc. Marea majoritate a oamenilor luaseră copilașului în cauză hăinuțe, bijuterii și jucării. Eu în schimb m-am dus cu un scaun auto și o imensă jucărie de pluș. Nu prea sunt creativă, știu. Însă… m-am gândit destul de bine și mi-am dat seama că un scaun auto este un dar pratic și binevenit. Sunt sinceră și vă mărturisesc că alegerea unui scaun auto pentru copii este destul de dificilă. Am avut parte de o mulțime de posibilități. Am avut de unde alege, atât dintre produse, cât și ca oferte avantajoase, căci pe BabyPlus.ro reducerile sunt la ele acasă.

scaun-masina-iseos-neo--bebe-confort--intense-red_large
Cea mai mare dificultate am întâmpinat-o la culoare, nicidecum la preț. Prețurile mi s-au părut toate avatajoase și accesibile, în schimb culorile… aș fi putut alege o culoare practică, una pe care nu se vede murdăria, însă eu am o pasiune pentru modă, așa că a trebuit să aleg o culoare potrivită pentru copil, dar și modernă. Așa că am luat un scaun auto roșu pentru un băiețel foooarte frumușel. Iar ca specificații tehnice, scaunul auto de la BabyPlus.ro este perfect pentru copiii între 0 și 4 ani. Și nu numai atât, printr-o simplă rotire a butonului central, scaunul se ajustează după înălțimea copilului. Înălțimea ajustabilă a fost creată pentru confortul maxim al copilului. Și plus de asta, scaunul auto are și un sistem de reglare a poziției de somn, deține protecție laterală pentru căpușor, iar centrul de siguranță, este reglabil în înălțime, în 4 poziții, cu un sistem de poziționare a centurilor stânga-dreapta, care ușurează instalarea copilului în fotoliul auto. Cât despre dispozitivul special de tensionare a centurilor, asigură o prindere optimă a fotoliului în autovehicul. Așadar copilul este în maximă siguranță și confort.
Nici nu vă imaginați cum arătam la botez, eu și iubitul meu, cărând după noi două pachete super mari. Dar deși am avut emoții, am avut un succes fulminant cu scaunul auto pe care l-am cumpărat pentru nepoțelul meu, Alexandru! Dar voi ce credeți, sunteți de părere că am luat cadoul potrivit sau nu?

logo_babyplus

Acest articol a fost publicat în De Interes Public și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Botez cu scaun auto

  1. cado zice:

    copiii sunt cei care merita cele mai inspirate si utile cadouri. cand copiii sunt asa de mici, parintii sunt evident cei care se vor bucura primii – ce nedreptate frumoasa 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s